Eve Online > NoobGarten
Solowanie L5?
Ellaine:
Są systemy dead-endowe, spokojne, z małym ruchem i lokalną społecznością misjonarzy która jest w stanie bronić się przed małymi napaściami, postawić małe kampy i mieć intel na kilka skoków dookoła. I to w nich ludzie klepią misje masowo carrierami. Kiedy do systemu wlatuje ktoś z większego sojuszu zdolnego hotdropować szybko capsy - carriery się chowają. Raz siedziały na stacji kilka dni. Niemniej zwykle było spokojnie (tj tam gdzie byłem).
myst1q:
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 30, 2009, 19:06:46 ---Faktycznie... jakoś przeoczyłem, że tam są także misje L5 :uglystupid2:
No dobrze... mam jeszcze taką wątpliwość. Widzę, że jednak gros agentów L5 rezyduje w lowsecu. Taka lokalizacja wydaje się trochę bardziej ryzykowna niż "własny 0.0". Załóżmy więc sytuację, w której robiąc taką misję carrierem, zostanę wyskanowany i stacklowany. Czy mając wcześniej przygotowanego cynoalta mogę w takiej sytuacji po prostu "wyskoczyć" z niebezpiecznego systemu?
--- Koniec cytatu ---
we wlasnym 0.0 niema agentow do misji. lol
low sec jest bezpieczny, ale warto miec alta w falconie/rooku/scorpie. (chyba najlepiej w scorpie- ma duza sile jama teraz i duzo med slotow na nie ;p )
Khobba:
--- Cytat: mystiq w Kwietnia 30, 2009, 20:50:49 ---we wlasnym 0.0 niema agentow do misji. lol
--- Koniec cytatu ---
własne 0.0 != mam sova. można mieć sova i nie mieć kontroli i odwrotnie również. lol
własne 0.0 == koledzy, którzy mogą uratować dupę są w pobliżu i rzeczywiście mogą to błyskawicznie zrobić ;)
Jednak rzeczywiscie, lowsec jest chyba lepszym pomysłem :)
myst1q:
--- Cytat: Khobba w Kwietnia 30, 2009, 21:05:22 ---własne 0.0 != mam sova. można mieć sova i nie mieć kontroli i odwrotnie również. lol
własne 0.0 == koledzy, którzy mogą uratować dupę są w pobliżu i rzeczywiście mogą to błyskawicznie zrobić ;)
Jednak rzeczywiscie, lowsec jest chyba lepszym pomysłem :)
--- Koniec cytatu ---
czyli stain, catch, provi, curse, scalding pass, insmother, wicked creek, detroid, querios naleza do -a-, to masz na mysli?
Khobba:
Jeśli jesteś w stanie spokojnie, bez spinania tyłka i efektywnie tam racić, plexić i kopać, to owszem. Czego chcieć więcej? ;)
(edit: kiedy tylko masz na to ochotę)
(edit2: ten region nazywa się DETORID, do cholery, dlaczego wszyscy piszą detroid? /rage
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej