Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Foundation out...

<< < (4/6) > >>

Ellaine:
Nie rozpędzaj się z tym "spróbuj" bo jak się człowiek uprze to znajdzie takie 50-osobowe korpy które codziennie wystawiają 45-osobową flotę i takie 1000-osobowe sojusze które na widok wroga dokują i wysyłają swoich jedynych 3 pvperów w falconach żeby sprawdzali kiedy się paski zwolnią.

Ptysiu:
Może i faktycznie istnieja corpy o których wspominasz, a napewno istnieja takie które są w stanie pokiereszwoać przeciwnika 2-3 krotnie liczniejszego, ale jest to, mówiąc kolokiwalnie, inna liga. Niestety ten ideał nie był i nie jest nie do zrealizowania w corpie, który polegał na dobrej woli soich pilotów i nigdy latania we flocie nie wymuszał. To, że udawało się zebrać, od czasu do czasu, 30 ludzi we flocie bez ogłaszania CTA i podjecie równorzędnej walki z FDN-ami uważam i tak za spory sukces Kóz, bez względu na to czy ta flota akurat wygrała czy też nie. Było nie było, była to zawsze walka Corp vs Sojusz.

Rabbitofdoom:
Albi nie pamietam zeby FDN kiedykolwiek stanal do w miare rownej walki. Nie latalem duzo przeciwko nim ale zawsze albo sie chowali pod kamieniami albo wyciagali miazdzaca sile ognia.

Ellaine:
Sam latałem przeciwko FDN parę razy, ba, byłem jednym z dyrektorów sojuszu kiedy ruszała na GW "wielka" wyprawa Zbójcerzy (inna inszość że miałem wtedy 7-miesięczną przerwę i byłem praktycznie nieaktywny), więc wiem jak to wygląda z grubsza. Nie pisałem o Kozie i FDN tylko ogólnie o "spróbuj 50 osobowym korpem młodych postaci walczyć z 1000 osobowym alliancem" - że różne są przypadki :)

Problem większego bloba jest wszędzie. Dlatego ludzie uczą się powolutku używać bombrów :)

Ptysiu:
Jako, że temat ucichł, a ja chętnie dowiedziałbym się co sie dokładnie dzieje po drugej stronie gate-a do M-M chciałbym porposić kogoś z WEF, Hanysów, czy innego rodaka latającego po stronie Re-Al o przybliżenie sytuacji. Zwłąszcza interesuje mnie jak przebiega walka z Rebellion Alliance i tym podobnymi wschodnimi sojuszami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej