Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Foundation out...

<< < (3/6) > >>

Captain:

--- Cytat: Albi w Kwiecień 24, 2009, 12:16:11 ---"Jacyś piraci lowsecowi" to chyba między innymi Kozy i ten korp przyjaznych kozich separatystów. Jak idzie? Potrzebujecie paru dodatkowych statków? :)

--- Koniec cytatu ---

Nie, kozy zniszczyły fdn i poleciały gdzie indziej  :P

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 24, 2009, 11:53:52 ---Maja bardzo slaby intel...

--- Koniec cytatu ---

To moge spokojnie potwierdzic - 3 razy w ciagu tygodnia zmienial sie Intel Channel :P
Ludzie sa (a przynajmniej do niedawna) byli mocno zdezorientowani... ale powoli sie to jakos uklada.

Blutbart:
Odpowiem jako teoretycznie "druga strona barykady".
Irytuje mnie obecna sytuacja bo tak naprawde nie wiem do kogo mogę strzelać, a do kogo nie. RE-AL i COW się piorą, dookoła wiecznie gangi wieksze od moich. Próbuję CEO przekonac do resetu standów i tłuczenia wszystkiego. No ale to ja. Dezorganizacja jest totalna, intel lezy, organizacja flot... mimo iksowania jeszcze w żadnej nie byłem, więc w końcu olałem. Co będzie dalej? Zobaczymy - ja optuję, za strzelaniem do wszystkiego, myślę że NRDS w GW umarł.

adijager:
Przeczytaj regulamin tego podforum - niezastosowanie sie = kasuje Twoj kazdy nastepny post.
Loc0
Od dłuższego już to się świeciło... jakiemuś corpowi nie odpowiadało to, że w FDN są korporacje ex-veritas i postawił te parę wybranych jako red. Dalej: doszło do prawdziwego flame między 2 graczami a CEO co w efekcie doprowadziło do wywalenia tej korporacji... wojna domowa wisiała na włosku, a do tego RA z którym prowadziliśmy ostrą kampanię od czasu rozpadu veritasów dawało nam nieźle we znaki – xdeath np. zadomowił się w systemie przelotowym do scalding etc. Przejścia z nrds na nbsi i resetu standingow zażądały corpy które były red dla vanguardów – co zresztą nie dziwne: FDN nie mogła ich bronić będąc do nich blue...intel channele znikały i pojawiały się parę razy w ciągu 24h – ludzie zaczęli się gubić i nie wiedzieli kogo należy dopuszczać do intela... a potem już z pochyłej: odszedł jeden corp, drugi, inny zresetował standingi,  jeden z mainów odszedł - zresztą którego ceo przy okazji utrzymywał kb.... chaos na całej linii.

--- Cytat: Captain death w Kwiecień 24, 2009, 15:49:04 ---Nie, kozy zniszczyły fdn i poleciały gdzie indziej  :P

--- Koniec cytatu ---
buahah, tak, tak czaruj... bujać to nie mnie ;p KOZA zawsze dostawała po pupie od FDN.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 24, 2009, 11:53:52 ---Podzial dotknal nawet poszczegolnych korporacji, np. Hanys z tego co wiem rownierz sie rozdwoil, tzn
--- Koniec cytatu ---
a to już z innej beczki... ceo miał pomysły które nie wszystkim się podobały, jak fdn zaczęło się rozpadać też każdy miał inne zdanie na temat tego co dalej: jeden z hanysów założył własny corp i wspomaga nim republic alliance, reszta poszło do melee. Hanysy nie są jeszcze closed: siedzą w nim alt chary i patrzymy co będzie dalej. Ja osobiście wynisłem się z tego kociołu zwącego się GW i bawię się w milicji. Nie wiem jak teraz sobie radzi Republic.

Captain:

--- Cytat: AdiJager w Kwiecień 26, 2009, 10:19:33 ---
buahah, tak, tak czaruj... bujać to nie mnie ;p KOZA zawsze dostawała po pupie od FDN.

--- Koniec cytatu ---

meh...
ta emotka świadczyła o ironii :)
a co do dostawania po pupie to spróbuj 50 osobowym korpem młodych postaci walczyć z 1000 osobowym alliancem  :D Zawsze był blob na łbie, jak liczebność była mniej więcej po równo to było ciekawie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej