Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Dyskusja]Odp: Raport z Oguser - 2009-04-07
Hastrabull:
a jaki jest sens dzielenia tego? Czy starcie 19v23 jest inne niz 21v23? A moze starcie 18v20 bedzie gorsze/lepsze niz 21v22? A moze w takim razie nie tu ustalic granice? Moze powyzej 30? Ale wtedy jaka jest roznica miedzy 29v28 a 31v30? :) Itd itp.
Nie ma sensu wprowadzania takiego rozroznienia bo nie ma mozliwosci zdefiniowania takiego rozroznienia. Dla jednych duza bitka to 10v10 a dla innych 1000v2000 ;)
myst1q:
a moze by tak utworzyc sekcje FW w ktorej byly by opisywane przygoty tych 'flot'?
sam pamietam jak dowodzilem flota ~30 ludkow, wpadlismy na ~40 ammarow, gdzie pokazalismy im co umie minmatarska milicja, a potem jak wpadlo na nas ~20 innych ammarow (jeszcze na tej samej bramie) to ostro dostalismy w ''ciry''. nigdzie niemozna znalezc opisu tego co sie dzieje w FW procz mapki 'politycznej', a odbywajace sie tam walki sa calkiem fajne, i roamy kktore organizowalem(-listmy) mozna spokojnie porownac do tych ktore odbywaja sie w 0.0.
Zbulu:
A po co rozgraniczać można wykorzystać tytuły postów do tego i na końcu umieścić 1v1 30v25 albo 1000v1000 i wtedy ci marudzący jak zobaczą w tytule 5v5 to nie będą tego czytać i trolować.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wielce szanownego Pana o wypełnienie danych w ustawieniach konta - postać, sojusz i korporacja. Jak wszyscy to wszyscy, babcia też :)
pozdrawiam
Ed.
KennethWolf:
Zbulu chyba wymyślił najlepsze rozwiązanie
Dormio:
Odpowiem hurtowo, bo dopiero wróciłem z urlopu, a sporo jak widzę jest domysłów i walenia w placek przez "panów" wielkiej polityki (nie mylić z panami OD wielkiej polityki).
Pierwsze primo - każdy bawi się jak może
Drugie primo - raport na publikację czekał parę dni - NIKT - do mnie nie napisał nawet słowa o uzupełnienie/rozszerzenie, a poza tym widać, że nawet tak lakoniczne raporty dają pewien obraz tego, że korp żyje i coś tam robi
Trzecie primo - to miał być test pisania raportów
Pierwsze secundo - jest takie zatrzęsienie raportów z wielkich bitew, że aż normalnie nie wiadomo od czego zacząć czytanie
Drugie secundo - każda bitwa to jakaś historia i być może zbyt szumnie to zabrzmi, ale i tragedia dla niektórych
Trzecie secundo - krytycy się znaleźli - zwłaszcza Ci co sami piszą setki raportów
Tertio - mam w jagodziance to co sobie myślicie o moim raporcie, póki nie będą się pojawiać KONKRETNE raporty dające Wam to co chcecie to będę Wam serwować takie dania na jakie stać mnie i SHCK :P
Edit by Dormio
Aha... zapomniałem jeszcze dodać... dziękuję adminom za umieszczenie mojego raportu,
Nawigacja
Idź do wersji pełnej