Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywne opinie o polskich korporacjach, ed. 2009
StellarSheep:
Beach Boys: - Duzo staruszkow z ktorymi wiaze bardzo mile wspomnienia. Mam nadzieje ze kiedys w tej lubi innej grze uda nam sie znowu razem pomordowac innych ;) Powstali po rozlamie Fury.
CBC Interstellar: - Albi.
Federation Of Free Worlds: - No idea.
Frontier Combine: - Dunno.
GBTeam: - Calkiem spoko kolesie. Co do sloganu wypowiadac sie nie bede :P
Hanys: - raz widzialem jakies wypowiedzi goscia zaciagajacego. Nigdy nie mialem stycznosci z tekstami pisanymi przez slazakow ale zawsze mi sie wydawalo ze pisza w miare normalnie.
Husaria: - Coz. Osobiscie uwazam ze nazwa nie do konca do chlopakow pasuje :P Created by Majtek.
Koza z Piekła: - Pozwe ich do sadu :)
Lamb Federation Navy: - Allahdammit. Monopol na ofce mialem ja! /hump
MegaTech Enterprises: - dunno
Unseen Academy: - Szacunek dla Xarta. Wiecej pisac nie trzeba :)
Unseen Chimera: - No idea.
Unseen Phoenix: - polaczyli sie z pbn.
Pink Bunnies: - banda fajnych ludkow. Z zoltharem caly czas mam kontakt :P Szkoda ze maxima nie pyka ;)
Polish Cavalry: - dunno.
Polish Task Force: - Zalozony przez Keriego :P Szkoda ze nie posluchal mnie w swoim czasie moze byloby lepiej :) Tak czy siak twardo trzymaja sie chlopaki.
Qrdelesh: - no idea.
Radio Maryja - Hard Rock Station: - c0ven. Spoko nazwa.
Rave Technologies: - ojej kolejny staruszek :) Zdania o ich jakiegokolwiek nie mam. Mala stycznosc z nimi mialem zawsze.
Republika Orla: - wtf?
Shocky Industries Ltd: - Haaaa! Kolejne staruszki :P Pamietam jak chlopaki zaczynali bawic sie w industry i raczkowali w eve :P Pozdro dla dormiaka ;)
Tanie Dranie: - Hehe spoko nazwa.
The Gummy Bears: - dunno.
TKM: - dunno
Voodoo: - jakies piraciki z tego co patrzylem po forum.
White Eagle Federation: - dunno.
Gregorius:
Beach Boys: - niestety dużo z nimi nie latałem, za to znam parę osób (wiadomo skąd :P) - fajne chłopy :D
CBC Interstellar: - Imperium Albiego. Nie wiem, czy już zawładnął światem ^_^.
Federation Of Free Worlds: - Kiedyś byłem chyba w jednym sojuszu z nimi.. . niewiele pamiętam.
Frontier Combine: - no idea.
GBTeam: - o swoich nic... poza tym, że chlejusy, beje i po^^^^eńcy ^^
Hanys: - Niegdyś w Ion Core, nic do nich nie miałem osobiście - z klikoma pilotami fajnie się gawędziło...
Husaria: - Baz, konkursy i CVA - szacunek za RPG mode.
Koza z Piekła: - Banda wariatów z opaskami na oku :D
Lamb Federation Navy: - Łowiecki, zgraja puchatych wełniaków, przytulaski takie.
MegaTech Enterprises: - ...dunno
Unseen Academy: - Hmm.. tu pragnę zaznaczyć, że nadal działamy, pomimo szczupłej kadry :D Nie spisujcie nas na straty :P wersja PR = "Providing good pilots since 2007". Rispekt dla Xartha za pomysł.
Unseen Chimera: - Zlloty i freelance z dodatkami pvp :D (łezka w oku)
Pink Bunnies: - kłólicki.. znam tylko kilka osób.. na roamach spoxik :D + kilku "american dream ... lost" :P
Polish Cavalry: - w sumie byli spoko.. nie wiem, jak jest teraz.
Polish Task Force: - dużo pieniaczy :P
Qrdelesh: - nikogo nie znam poza 1 osobą.. :D
Radio Maryja - Hard Rock Station: - za samą nazwę szacun. Moherowa armia, za czasów Stain ostro dawała w eter (albo eterem :D) - fajne ludy.
Rave Technologies: - też sporo znajomków :D Fajne mordy, niektóre równie pijackie (Dragantis, pamiętaj o flaszce :P)
Republika Orla: - nie znaju.
Shocky Industries Ltd: - Matka w EVE, która mnie przygarnęła i wychowała. Coby się nie działo, pełen respekt dla korporacji, Dormia i wszystkich mord, które razem trzymały się w pamiętnych, złotych czasach, a teraz porozlatywały się po Eve :D - nadal mają fajnych ludzi :]
Tanie Dranie: - dunno.... (ale piosenka fajna :D)
The Gummy Bears: - dunno..
TKM: - no idea..
Voodoo: - ekscentryczni piloci z żółtymi papierami ^^. Fajnie się z nimi latało na suicide whatever :D
White Eagle Federation: - nie znam...
lastverb:
Beach Boys: - vaga tu, vaga tam, ale podobno maja tez tytana
CBC Interstellar: - wolnosc dla ludu, wedlug mnie nie to sie nie sprawdza w pvp
Federation Of Free Worlds: - nie znam
Frontier Combine: - nie znam
GBTeam: - nie pamietam, ale u nas to stan normalny kazdego ranka
Hanys: - za malo informacji by cos o nich mowic
Husaria: - nerds i duzo role-play'u
Koza z Piekła: - skirmishe po low, fajnie sie z nimi latalo
Lamb Federation Navy: - wełniane te... no... meeee
MegaTech Enterprises: - nie znam
Unseen Academy: - odwalaja swietna robote
Unseen Chimera: - potrafili zarabiac na wojnach w hi-secu, teraz duza czesc w GBT
Pink Bunnies: - c0venowe rozowe kroliczki
Polish Cavalry: - nie znam
Polish Task Force: - c0ven
Qrdelesh: - nie znam
Radio Maryja - Hard Rock Station: - jedyne sluszne radio ojca avatara
Rave Technologies: - ostatnio zle sie u nich chyba dzieje
Republika Orla: - nie znam
Shocky Industries Ltd: - kiedys potega teraz nie wiem co sie z nimi dzieje
Tanie Dranie: - nie znam
The Gummy Bears: - nie znam
TKM: - nie znam
Voodoo: - kolejne piraciki
White Eagle Federation: - nie znam
Zsur1aM:
Beach Boys: - Straszni (;D) napinacze na forum. Nano-roam-stuff lovers, cos tam strzelaja, ale dla samego li tylko strzelania.
CBC Interstellar: - Traktuja gre luzno, bez zadnego tam zamordyzmu, lubia po prostu porobic cos czasem wspolnie, sporo semi-afk-gamer'ow.
Federation Of Free Worlds: - znam z nazwy, troche juz istnieja ale bez fajerwerkow
Frontier Combine: - j/w
GBTeam: - 'aaa postrzelamy troche, to tu to tam, tam cos popiracimy, tam troche napsujemy statkow..', ostatnio chyba troche mniej aktywni(?).
Hanys: - Industrialna strona FDN, zdaje sie ze ostatnio glownie kopacze, znaja sie na tym co robia i maja z tego frajde ; p
Husaria: - We are CVA, korp z misja (:uglystupid2:) ktora juz sie zakonczyla :2funny:, wszyscy no-life pvp'erzy juz wyniesli sie z tego korpa, zostali Ci niedzielni ^^ Jedyny korp CVA ktory urzadzal sobie regularne roamy poza provi (nawet w regionach gdzie nie powinnismy sie pojawiac :-X) Sporo iRL friends. 90% Kerbirs 10% WarDucks ;D
Koza z Piekła: - niby piraci, a rzeklbym ze lagodni jak baranki gdyby nie to ze to Kozy, z Piekla ;),
Lamb Federation Navy: - RAVE t2? Bardziej ukierunkowani na pew-pew, cos tam strzelaja, aktywni.
MegaTech Enterprises: - Who?
Unseen Academy: - Szkola noobow z roznym skutkiem,
Unseen Chimera: - yhm.. kolejny odlam Unseen
Pink Bunnies: - Znana marka, pev-pev, maja swoja historie..
Polish Cavalry: - Who ? ex c0ven(?) chyba cos nie wyszlo? ; p
Polish Task Force: - Stary juz korp O0 Bardziej industrial.. budujecie kapsy? :D
Qrdelesh: - ex ? sempiternusy, ktos tam od nich spamuje polish :P
Radio Maryja - Hard Rock Station: - ano c0ven : )
Rave Technologies: - Stary korp, ale juz przeszedl sporo zmian, teraz bardziej industry ?
Republika Orla: - topic z rekrutacja mnie rozbawil ; ]
Shocky Industries Ltd: - kolejny staruszek, tylko czy to jeszcze zyje? pewnie zostali friendsi ;)
Tanie Dranie: - alt korp?
The Gummy Bears: - freelance?
TKM: - lodo-lamacze, podobny profil jak CBC, maja swoje cele i staraja sie je realizowac.
Voodoo: - are u a pirate? Yarrr Harr...! Staraja sie cos tam zabijac..
White Eagle Federation: - Who?
magni:
Beach Boys: - podobno sa pro, z raz czy dwa bylem z nimi na roami i bylo ok, jest tam paru moich znajmowych z innych gier
CBC Interstellar: - zydzi, masoni i cyklisci :) Albi jest fajny koles, lubie czytac jego teksty :)
Federation Of Free Worlds: - nazwe kojarze ale nic wiecej
Frontier Combine: - jak wyzej
GBTeam: - moze i stracili ostatnia samice ale przynajmniej mieli jakas :P
Hanys: - sa chyba dead tak jakby
Husaria: - rpg anyone?
Koza z Piekła: - spoko kolesie
Lamb Federation Navy: - rave ver 2.0?
MegaTech Enterprises: - no idea
Unseen Academy: - jesli dopiero co zaczales grac w eve idz zapisz sie tam
Unseen Chimera: - kiedys piractwo i zbrojne ramie unseen academy, obecnie mocno lajtowy korp dla kazdego
Pink Bunnies: - kurde szkoda ze Maximy juz nie ma
Polish Cavalry: - byli w coven ale sie zmyli
Polish Task Force: - czesc coven
Qrdelesh: -semp, malo wiem o nich
Radio Maryja - Hard Rock Station: - czesc coven, nazwa rzadzi
Rave Technologies: - czesc coven
Republika Orla: - no idea
Shocky Industries Ltd: - jakies dinozaury :)
Tanie Dranie: - no idea
The Gummy Bears: - nazwe kojarze ale nic poza tym
TKM: - no idea
Voodoo: - profesjonalni piraci z wizja/misja :)
White Eagle Federation: - no idea
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej