Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywne opinie o polskich korporacjach, ed. 2009
Deaell Portt:
Beach Boys: - vagabond FTW, sojusznicy Boba
CBC Interstellar: - byli chwilowo w c0ven, ale nie wyrabiali z powodu czasu grania wiec odeszli, gdzie moga afkowac ile chca.
Federation Of Free Worlds: - niedawno dolaczyli do c0venu. Podobno kiedys sie z nimi bilismy. Zobaczy sie jak sie z nimi otrzaskamy.
Frontier Combine: - odlam Frontier World majacy byc w zalozeniu szkolka dla poczatkujacych zanim wcielano by ich do FWR. Potoczylo sie inaczej.
GBTeam: - chlopaki do bitki zawsze chetne. H-sec, low-sec, 0.0 wsio ryba byle bylo kogo i z kim.
Hanys: - korp industrialny. Ktos tu sie od nich po slasku udzielal.
Husaria: - CVA , Mighty Baz.
Koza z Piekła: - korp piracki.
Lamb Federation Navy: - ex- Rave, ex-Radio Maryja. Dobrzy pvperzy i pvperki :-)
MegaTech Enterprises: - nie znam
Unseen Academy: - Xart i jego szkolka dla poczatkujacych.
Unseen Chimera: - zbrojne ramie - patrz wyzej
Pink Bunnies: - cel nienawisci kerbirow i opierdalaczy aliansowych. Korp zalozycielski ally c0ven.
Polish Cavalry: - latali w c0ven, ale nie sprostali wymaganiom ally.
Polish Task Force: - stary polski corp. Dobre chlopaki do latania.
Qrdelesh: - industrial
Radio Maryja - Hard Rock Station: - ex-FWR, ex- Sempiternus. Chlopaki zaczynaja sie pokazywac ostro na kb.
Rave Technologies: - stary polski korp. Dobrzy pvperzy niestety z domieszka freelancerow.
Republika Orla: - maja u mnie -10 za nazwe i 1 post rekrutacyjny na tym forum. Osobiscie nie widzialem ich ani z nimi nie rozmawialem.
Shocky Industries Ltd: - stary polski korp. Poczatki industrialne.
Tanie Dranie: - pierwsze slysze.
The Gummy Bears: -jak wyzej.
TKM: - jak wyzej.
Voodoo: - Yaaar i beczka rumu.
White Eagle Federation: - nie znam.
Ian666:
Beach Boys: - hostują forum
CBC Interstellar: - troszkę taka Samoobrona - wódz Andrzej oraz szaraczki
Federation Of Free Worlds: - "jak się skanuje wormhole"
Frontier Combine: - bocznica dla ludzi którzy stanęli na etapie poznawania eve, ci co już poznali - idą dalej
GBTeam: - po dializie chyba powracają do zdrowia
Hanys: - hajery fedrujace na czorne kluski
Husaria: - nazwa to nie wszystko
Koza z Piekła: - takie Voodoo
Lamb Federation Navy: - wyselekcjonowane osoby z różnych korporacji o silnym potencjale i szerokim spektrum organizacyjnym. Jesli interesuje ciebie zarabianie isk to zdecydowanie poszukaj innej korporacji.
MegaTech Enterprises: - no data
Unseen Academy: - po prostu akademia
Unseen Chimera: - raty
Pink Bunnies: - NiKuTa hxxp://www.youtube.com/watch?v=a-r5Qn8uUcc
Polish Cavalry: - nie sprawdzili się
Polish Task Force: - w decydujących chwilach gdy było ciężko, potrafili spiąć poślady i zwycieżyć tam gdzie inni podwijali ogony i uciekali.
Qrdelesh: - członkowie sempiternusa
Radio Maryja - Hard Rock Station: - ilość nie oznacza jakość, humorystyczne podejście do drażliwego tematu toruńskiej rozgłośni
Rave Technologies: - część członków zasiliła LFN
Republika Orla: -no data
Shocky Industries Ltd: - obecnie chyba bardziej relikt tego co bylo kiedyś
Tanie Dranie: - no data
The Gummy Bears: - nic ciekawego
TKM: - no data
Voodoo: - low seki
White Eagle Federation: - no data
Captain:
Beach Boys: - vagasy i bobowe/kenzokowe bloby
CBC Interstellar: - afk
Federation Of Free Worlds: - kiedyś byli u sempiternusow potem gdzieś daleko teraz z tego co widze w c0venie :) kiedys z kimś od nich latałem
Frontier Combine: - byłem tam całe 9dni :D była kerbirnia teraz nie wiem
GBTeam: - trochę się z nimi latało :) dużo ludzi z unseen chimery
Hanys: - nasi wrogowie, glownie kerbirnia i troche zdechly korp chyba w gangach rzadko kiedy kogoś od nich widać
Husaria: - cva, isk, rpg
Koza z Piekła: - meeeee
Lamb Federation Navy: - podróba kozy :P ktoś z c0venu się połączył i powstali
MegaTech Enterprises: - gdzieś sie o uszy obiło
Unseen Academy: - szkółka, trochę ludzi od nas z nami lata, dużo rekrutów mamy od nich
Unseen Chimera: - dużo z nimi lataliśmy, trochę dalej latamy chociaż teraz tam dużo koparek i innych misjonarzy
Pink Bunnies: - podobno elita
Polish Cavalry: - kiedyś bardzo smieszny korp, teraz w sumie nie wiem :)
Polish Task Force: - c0ven jak c0ven, chociaz niewiele ludzi mają
Qrdelesh: -byli u sempiternusów teraz z c0venem latają czy tam są w covenie już
Radio Maryja - Hard Rock Station: - fajna nazwa, c0ven zupełnie nie wiem skąd sie tam wzięli
Rave Technologies: - kiedyś trochę byłem, c0ven jak c0ven
Republika Orla: - bardzo młody korp, muszą się dużo nauczyć, nie widziani
Shocky Industries Ltd: - jakieś stare to to ale chyba bardzo małe, wymarłe, czasy świetności przeszły
Tanie Dranie: - nie znam ale nazwa fajna
The Gummy Bears: - nie znam
TKM: - nie znam
Voodoo: - fajnie się z nimi latało, ale bardzo przywiązani do swoich terenów, też mało ich
White Eagle Federation: - nie znam
Azbuga:
Beach Boys: - hehe - jak im sie nudzi latanie vagasem dołączają do kozy :)
CBC Interstellar: - fajni ludzie. Raz słuchałem ich mining opa na audio to nie mogłem uwierzyć. żeby taka dyscyplina, organizacja i zapał był na akcjach pvp to by byli uber
Federation Of Free Worlds: - gdzieś ich wciungło w 0.0 i słuch zaginął
Frontier Combine: - ?
GBTeam: - fajni, ale chyba wymrą bo zdaje się stracili ostatnią samicę
Hanys: - brudny zdzichu - zwiastun bloba fundacji :) będziemy się widywać częściej :)
Husaria: - robicie coś poza klepaniem ratów w provi?
Koza z Piekła: - meee
Lamb Federation Navy: - to jakieś nowe
MegaTech Enterprises: - ?
Unseen Academy: - ostatnio pełne morderczych rekrutów
Unseen Chimera: - wymiera chyba... a szkoda
Pink Bunnies: - coven
Polish Cavalry: - tak sie zastanawiam czy do was lecieć... i czy polatac z wami czy do was postrzelać :)
Polish Task Force: - fabryka covenu?
Qrdelesh: - wymarli chyba? widziałem czasem na polishu
Radio Maryja - Hard Rock Station: - ?
Rave Technologies: - ?
Republika Orla: - ?
Shocky Industries Ltd: - kiedys chyba coven, później niedobitki w empire gdzieś siedziały
Tanie Dranie: - nazwa zajebista :)
The Gummy Bears: - jakieś animki?
TKM: - ?
Voodoo: - urodzeni mordercy, może kiedyś jeszcze polatamy
White Eagle Federation: - ?
Colonel:
Beach Boys: - poznalem ich na poczatku c0venu, latalem za nimi po venal i na wojnie w Aridii, rooofi spoko gość
CBC Interstellar: - duzo postaci, znamy sie z czasow koalicji pirackiej i zbojcerzy, albi spoko gość
Federation Of Free Worlds: - kiedys chcialem tam wstapic bo mi sie nazwa podobala :) bartek kiedys z nami polatal, znam liakye ...ale chyba juz offline jest
Frontier Combine: - chyba odlam powyzszego
GBTeam: - kiedys przylecialem do stain z jakims zleceniem, pogadalismy na lokalu a potem pozbawili mnie statku i seta sneakow...wiekszy kontakt z nimi z czasow koalicji pirackiej w Placid...dobre wrazenie pomimo poczatkowych uprzedzen
Hanys: - CEOwal koles ktory gadal po slasku...co teraz z nimi sie dzieje?
Husaria: - Podobno anty - piraci, maja wlasna stacje w Providence
Koza z Piekła: - znamy sie z czasow koalicji pirackiej, duzo nowych graczy...Azbuga i Cpt Death spoko goście
Lamb Federation Navy: - nie znam
MegaTech Enterprises: - nie znam
Unseen Academy: - uczniowie Xarta
Unseen Chimera: - uczniowie Xarta
Pink Bunnies: - znam z poczatkow c0ven, kiedy rozpadalo sie gunsn..odeszli od nas do kroliczarni Nikuta, Maxima, Widget, Meandos, Thoran ... i ktos jeszcze - szacun i pozdr o7 przy okazji
Polish Cavalry: - Jedyny gosc ktoremu znudzilo sie bycie w voodoo wyladowal tam...czemu? "Bóg tak chciał" Pozdr o7 Zabijucha
Polish Task Force: - znam z poczatkow mojego eve z solitude, siedzieli tam wtedy w hajseku i cos produkowali, spoko gość Tomash Kovalsky
Qrdelesh: - znam z kanalu Poilsh
Radio Maryja - Hard Rock Station: - chyba dwie osoby z czego polowa płci żeńskiej, lataja z c0venem
Rave Technologies: - pety c0venu?
Republika Orla: - nowy korp
Shocky Industries Ltd: - stary korp, na moim wczesniejszym koncie gre zaczynalem z nimi...latal tam niejaki Hipolit, chyba kowalski ...
Tanie Dranie: - nie znam
The Gummy Bears: - nie znam
TKM: - nie znam
Voodoo: - Piraci nie tylko z low sec'a :diabeł:
White Eagle Federation: - nie znam
edit: pomineliscie na tej liscie kilka malutkich polskich korpow ktore raczej nie wychylaja sie na forum...moze dlatego zostaly pominiete ;), ponizej jeden z nich
C.E.T.C.: - Walcza w Faction War po stronie Gallente
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej