Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Drony

<< < (7/13) > >>

Dheedee:
A jeżeli masz pełny dronebay a widzisz dronki w kosmosie to możesz je ściągnać także do cargo - kilkasz dronkę i wybierasz "scoop to cargo hold"... oczywiście musisz być 2500 m od dronki lub bliżej.

Pzdr...
Dd...

Dormio:
Nie sprawdzałem czy ten bug/feature obecnie działa, ale jeszcze kilkanaście tygodni temu wystarczyło na odlocie wrzucić dronkom rozkaz powrotu do dronebay. Po przywarpowaniu z powrotem dronkom należało wydać nowy rozkaz i potem można było powtórzyć powrót do dronebay (do tego momentu były "zagubione" i nie wiedziały co mają robić  ;))

Jedynie nie jestem teraz pewny czy działało to tylko na misjach w "zwykłej" przestrzeni, czy również w deadspace (ostatnio nie mam okazji tego testować).

SokoleOko:
Parę dni temu wykorzystałem ten "feature" na zwykłym PvP - po rewarpie na miejsce akcje drony "przyleciały do nogi".

Z misji ciężki dla droneboatów trzeba wymienić The Assault przeciw Guristas. Początek jest koszmarny - rzucenie dron na pierwszą grupę powoduje aggro na drony od drugiej. Schowanie dron powoduje, że mamy full aggro i zaczyna się po prostu sajgon.

Dla porównania, tą misję robi się semi-afk zwykły Drake'm >:D

vigo70:
A jakie skille podciagnac by dronki lataly dalej, szybciej i mocniej walily?  ::)

Khobba:
Panie, opisy skilli się czyta :P

drone interfacing,
drone navigation
no i pewnie scout/heavy drone operation, a potem poszczególne specjalizacje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej