Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Drony
Alto Saotomeo:
Jak celuja to nie maja agro - dopiero jak zaczynaja cie skrobac czyli od pierwszego strzalu.
Jak miga taki zolty kwadracik - cel zalokowany - agro moze spasc na drony
Czerwony kwadracik - cel pod ostrzalem - agro nie powinno sie przerzucic na drony, bynajmniej tak jak ja robie misje dla Amarr nigdy mi sie to nie zdarzylo.
Starakopara:
kilka razy mi się zdarzyło, że drony były zajete pozywianiem się jakąś frytką a w pokecie zjawiał się kolejny spawn złożony np. z 4 caracali i one prawie od razu zaczęły :knuppel2: moje biedroneczki >:(
Doom:
--- Cytat: Starakopara w Października 28, 2009, 17:53:33 ---kilka razy mi się zdarzyło, że drony były zajete pozywianiem się jakąś frytką a w pokecie zjawiał się kolejny spawn złożony np. z 4 caracali i one prawie od razu zaczęły :knuppel2: moje biedroneczki >:(
--- Koniec cytatu ---
Przejście agro na drony, a agro na drony nowego spawna to dwie różne rzeczy, w drugim wypadku to nic dziwnego i dzieje się tak trzy razy z czterech (wedle mojej obserwacji)
devilsbirth:
Worlds Collide to jedna z misji gdzie agro może przejśc na drony nawet jeśli było wcześniej na tobie. Jest tych misji więcej, ale w sumie nie za dużo, nie znam się, więc nie podam konkretnych przykładów ;)
SokoleOko:
Przerzucenie aggro ze mnie na drony zdarzyło mi się także w bonus pockecie Angel Extravaganzy.
Może się też zdarzyć na każdej misji, którą będziesz tankował dystansem - czasem mniejsze krzyżyki, którym wyjdziesz z "pola widzenia" mogą rzucić się na drony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej