Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Drony

<< < (4/13) > >>

Yogos:
Wystarczy, że alt/kumpel podleci i da abandon na dronkach a druga osoba je wciągnie do drone baya./

Kiedyś dało się tak duże dronki do stateczków które miały tylko 25m3 bay.
Albo np. 5 medium valkiri na kampke do taranisa gehheeh
Albo 5 sentry do vexora har har har

Egnos:

--- Cytat: Starakopara w Października 28, 2009, 11:47:20 ---no to nie fajnie  >:(, cóz będę musiał się na drony t2 przestawic do misji lvl 3 i podskillowac drone durability  ;)

--- Koniec cytatu ---

Wystarczy ze poczekasz az npece wezma na ciebie aggro i dopiero wypuscisz dronki, jesli bedziesz tak robil to wszystkie przetrwaja do konca misji
(ja uzywam tylko gallente dronek, jestem zbyt leniwy by je zmieniac za kazdym razem, wiec poprostu uzywam tych ktore maja najwiekszy damage mod)

fortar:
Na niektórych misjach raty agrują drony, bez znaczenia czy miały wcześniej agro na ciebie, czy nie.

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Vorth w Października 28, 2009, 15:43:12 ---Na niektórych misjach raty agrują drony, bez znaczenia czy miały wcześniej agro na ciebie, czy nie.

--- Koniec cytatu ---

No jestem pol kerbirem ale nie spotkalem sie zeby raty ktore raz zaagruja na misji glowny cel zmienialy target. A tych misji zrobilem mase. Moze chodzi ci o moment jak nie wszystkie zaagruja i trzymaja tylko target. Jest tak to jest prawdopodobienstwo ze zaatakuja drone ktora szybciej znajdzie sie w ich optimalu.

Auto-agro na drony to sleepersi maja (moze dlatego ze sami sa dronami i nie lubia sie z ich gorszymi bracmi).

W kazdym badz razie jezeli CALY pocket npc misyjnych jest zaagrowany na ciebie jako glowny obiekt nie przerzucaja one agro na drony. No chyba ze ccp znowu cos popieprzylo z misjami.

Doom:
Mało widziałeś :P
Jak npc w ciebie celują to znaczy że już mają agro na tobie. I owszem są misje w których agro jest przełączane na drony / fleet membersów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej