Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Ranking Sojuszy, Opinie/Informacje
lastverb:
co mi tam. tez cos napisze, chociaz nie orientuje sie w najnowszej polityce
Against ALL Authorities: duze, silne ruskie, z nimi zawsze sa problemy
Apotheosis of Virtue: ?
Band of Brothers: jestem ciekaw jakiego asa kenny trzyma w rekawie
BeachBoys: pimp my vagah
C0ven: nigdy sie nie poddaja
Curatores Veritatis: rpg, ratuje ich biedota regionu, chociaz maja dosc spore sily
Foundati0n: takie male cva
Goonswarm: masa rifterow, legendy mowia, ze mozna tam czasem znalezc dobrych pvperow
Imperial Republic of the North: no coz dokladnie jak polska
Jovian Enterprises: ?
Kingdom of Redemption: ?
Morsus Mihi: n/c
Pandemic Legion: niby dobrzy, ale oddali pol fountain sotom
Sempiternus: carebear
Southern Cross Alliance: gbc(kfc?)
The Unseen Company: kazdy mlody podpilot powinien sie tu znalezc
Triumvirate: "I po trzech dniach zmartwychwstał", potrafia pokazac co potrafia
Deaell Portt:
Against ALL Authorities: bardzo mocny ally, swietnie zarzadzany przez Evil Thuga i przez jego podkomendnych. Zawsze podobala mi sie organizacja AAA przy atakach i jej logistyce. Jeden z najlepszych ally imho w Eve.
Apotheosis of Virtue: nie znam.
Band of Brothers: alarm clock, 3 dni bez snu bo walczymy/kampimy ten system to dla nich norma. Teraz zabunkrowali sie po rozwiazaniu ally przez swojego ex-dyrka. Sadze, ze zapisza kolejna piekna karte w swojej historii wracajac z martwych jak Feniks z popiolow.
BeachBoys: sojusznicy BoB, ktorzy dolaczyli do nich podczas I ofensywy na Delve. Korporacja z rodowodem pirackim, wedrowniczym (chyba pomieszkiwali w wiekszosci regionow EVE). Ulubiony ship vagabond, chociaz ostatnio cos tam bsami dlubia w low-secu. Po dostaniu stacji przeksztalcili sie w ally.
C0ven: polski sojusz rzucony na gleboka wode w Stain , gdzie wywalczyl sobie szacunek od Stain Empire i zaproponowano im sojusz. Wywalil Mass z Stain i tak swietnie czyscil Stain, ze mozna bylo tam latac na autopilocie. Z tego powodu od kilkunastu miesiecy powtarzal ataki na Esoterie przeciwko GS i ich sojusznikom. Niestety sytuacja z BoBem i wycofka GS z tych regionow powoduje teraz opinie, ze zdobylismy te tereny za free co jest ewidentna bzdura. Duzo polskich dobrych pilotow.
Curatores Veritatis: Amarr Victor, RPG, sojusz, ktory mial wizje i ja spelnil. Zauwazony przez CCP i nagrodzony przez nich wspolnymi eventami, ktorymi ubarwia swiat Eve. Jedyny chyba znany mi sojusz stosujacy jeszcze NRDS. Bardzo milo wspominam event przy przewozeniu ciala imperatora do stacji w Catch 2 lata temu wstecz. Ciezki i liczny przeciwnik.
Foundati0n:nie znam.
Goonswarm: przyszli do EVE zamieszac maksymalnie i to zrobili. Gryzie mnie ich hipokryzja.
Imperial Republic of the North: kiedys dobry sojusz, ktory niestety cierpial z powodu nielojalnosci swoich sojusznikow. Teraz po tych wszystkich przeprowadzkach zostal sam szkielet, ktorym wszyscy sie wyreczaja a jak dochodzi do podzialu lupow to nikt sie nie przyznaje, ze ich zna.
Jovian Enterprises: nie znam.
Kingdom of Redemption:nie znam.
Morsus Mihi: bardzo dobry sojusz w czasach, kiedy wspolnie z Ushra'Kan prowadzili swoja wojne przeciwko CVA lejac cieplym moczem na sytuacje i inne powerbloki w EVE i panujaca wtedy wojne. Kiedys uwazani za bardzo dobrych pvperow, dzisiaj po nabraniu tluszczu uwazani za carebearow z kasa. Stworzeni przez srodowisko fanow Star Treka, podczas jednego z pierwszych turniejow poniewaz walczyli przeciwko CVA przylgnela do nich lata RPgowcow. Nigdy nie dementowali tego.
Pandemic Legion: ally startujacy z mala liczba doswiadczonych pilotow reconow.
Pamietam ich wiecznie w cloakach w jakis sysach. Zaslyneli stosowanymi taktykami, potem dociagli jeszcze wiecej doswiadczonych ludzi i stali sie liczacym ally, ktory posiada wlasne 0.0 .
Sempiternus: ally nakierowany raczej na industrial. Z niego wywodza sie jednak piloci, ktorzy wiedza co to pvp. Bardzo malo PR na ich temat na centrali.
Southern Cross Alliance: sojusznicy boba.
The Unseen Company: zlobek poczatkujacych graczy. Kazdy polski corp/ally uczynil to miejsce osrodkiem rekrutowania polskiej krwi przez co Xarhias ma pewnie bole glowy o7.
Triumvirate: ciezko powiedziec po tych wszystkich dramach. Napewno posiadajacy doswiadczonych i dobrych pilotow do tego z zasobnymi walletami. Pamietam poczatki Trium i wtedy to naprawde chlopaki robili wrazenie. Pokonywali 2-3 krotnie liczniejsze ally.
Nashir:
Against ALL Authorities: against some authorities
Apotheosis of Virtue: who ?
Band of Brothers: best corp in goonswarm
BeachBoys: we are much better then you also barbie
C0ven: polak musi latac z polakiem 40-1 by sabbaton
Curatores Veritatis: amarr victor - pubbie land
Foundati0n: z czego zyja w great wildlands to nie wiem ale kolejne nerdy
Goonswarm: *czytanie Hrabiego Monte Christo na TS*
Imperial Republic of the North: IRON no jak to IRON nie rozklada sie tak szybko
Jovian Enterprises: Celebra 0wns and Stratego sucks
Kingdom of Redemption: kto co ?
Morsus Mihi: RAWR more like ROAR
Pandemic Legion: chca byc jak BuFu
Sempiternus: zaladujcie wieze strontem i amunicja
Southern Cross Alliance: Barbie
The Unseen Company: przedszkole dla leniwcow
Triumvirate: Drama bomb in 3....2....1.... disband
Trefnis:
tez sie skusze :)
ale zeby bylo ladniej to napisze tylko o tych o ktorych mam jakiekolwiek pojecie (pewnie i tak bledne)
Against ALL Authorities: podobali mi sie kiedys jako sojusz za nieobecnosc na caod i krotkie, tresciwe posty thuga, teraz to juz meh
Band of Brothers: powiem tak, dalej pamietam GNW wiec nie zal mi ich w ogole, dla mnie rozpad IGA jak najbardziej zasluzony bo dokladnie tego typu broni sami uzywali
BeachBoys: pierwszy raz o nich uslyszalem na tym forum
C0ven: o tych slyszalem po raz pierwszy jak znajomi rumuni pytali czy nie znam kogos bo to sami polacy ;D
Curatores Veritatis: imponujaca flota armageddonow, no i w sumie tyle
Goonswarm: kolki matolki
Imperial Republic of the North: dostali dokladnie tyle na ile zasluzyli, czyli noz w plecy
z osobistych doswiadczen zrobili dokladnie to samo, najpierw PA razem z G a potem INSURG, jak dla mnie moga sie wreszcie rozpasc (najbardziej znienawidzony przeze mnie sojusz).
Morsus Mihi: nic zlego nigdy mi nie zrobili, nawet fajnie sie z nimi walczy, bardzo drazni mentalnosc typu "jest ich 10 wiec zbieramy 50 i mozemy sie bic" ale to juz kwestia gustu i mozliwosci sojuszu
Pandemic Legion: latalem pod dowodztwem angel, powiem tylko ze glupia dupa (inaczej nie moge), a cale oshit zachowuje sie jak banda 14 latkow na cukrowym haju (sorki jesli urazilem jakis 14 latkow)
Triumvirate: sojusz 1 - 2 osob, jesli brakuje silnej reki sie rozpadaja, ale jesli jest ktos na gorze jazda na 102
Loc0:
--- Cytat: Trefnis w Luty 26, 2009, 21:21:01 ---Pandemic Legion: latalem pod dowodztwem angel, powiem tylko ze glupia dupa (inaczej nie moge), a cale oshit zachowuje sie jak banda 14 latkow na cukrowym haju (sorki jesli urazilem jakis 14 latkow)
--- Koniec cytatu ---
QFT
Against ALL Authorities: ...
Apotheosis of Virtue: ?
Band of Brothers: da big bad bob ;p - ich historia sie nie skonczyla i sadze, ze pokaza zeby s00nTM
BeachBoys: fajne chlopaki, dobrze sie z nimi gada/ lata. Moze nieco za mocno zapatrzeni w BOBa (tak to odebralem podczas bytnosci w GBC).
C0ven: tez udana ekipa - imo powinni sie polaczyc z bufu i stworzyc sojusz miedzy narodowy, byc moze nowa sile w eve. Ally pure polish suxx i jak dla mnie zaprzecza idei gier MMO
Curatores Veritatis: laz0rs, moar laz0rs - imo mocno niedoceniani i cierpiacy na brak ogarnietych FC
Foundati0n: mini CVA - bardziej zdyscyplinowani
Goonswarm: juz prawie by znikli z mapy ale zdrajca dal im kolejna szanse
Imperial Republic of the North: n/c najbardziej wydymany sojusz w eve - nawet bob ich nie przebija ;/
Jovian Enterprises: ?
Kingdom of Redemption: ?
Morsus Mihi: n/c - sadze, ze po latach strzelania zza plecow bardziej "obrotnych" sojusznikow trafia na kogos kto ich szybko osadzi w emp, ASCN North Edition
Pandemic Legion: maja skilla i przerosniete ego - czekam, az im sie znudzi obecna blue lista :diabeł:
Sempiternus: carebears
Southern Cross Alliance: gbc
The Unseen Company: \o7
Triumvirate: jakos nie moga wrocic do formy sprzed panowania na polnocy ale kto wie co bedzie teraz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej