weż przestań, piszesz o jakiejś partyzantce. Niby co roamy mogą zmienić w Delve? Nic, se polataja, postrzelają...zamiast się podniecać pierdołami, lepiej będzie jak dołaczycie do covenu - wtedy może coś pozytecznego z tego wyjdzie.
ken praktycznie stracił Delve. I nic nie pomogą żadne usprawiedliwienia. A goonsy zapisały sie w historii eve, jako pogromcy mitów.A BoB juz nie istnieje, tylko jakiś ken.
<Wrzuca Kalebe do klatki z tygrysami>Wysoki sadzie! To nie ja, to tygrysy go zabily! :angel:
wpierw niech husaria dojdzie
Przegladaja belty w okolicy jita, podobno tryt idzie w gore. Jak nie lazorami to trytem podbija swiat A powazniej to chyba nie oczekujesz, ze ktos powie mollowi zbey wpadl i napisal co planuje ... Jak cos zrobia to sie dowiesz.
a moglby ktos uchylic rabka tajemnicy z planami boba?"what are you gays up to?"
dowiesz sie w najblizszych dniach...
...Z naszej perspektywy jest strasznie nudno. ...
[usuniete]wracając do Delve - dziś przelatywałem sobie z e2, przez Querious, Delve do Sakht - wroga zobaczyłem w całych dwóch systemach - sztuk w sumie 4 (w tym dwa neutrale z do niedawna sojuszniczego X13)pewnie poranna pora i cała ekipa z NC/PL/GS/TCF/KIA, etc to US zone i o tej porze śpią, a pozostali w pracy....wycieczki prywatne proszę we flame. Ed.
No i w koncu zrozumiales idee, jaka nam przyswieca
A moze misiu pysiu bys powiedzial czemu odwiedzilismy FAT ? Tytan byl w posie do ktorego mielismy PW i byl bumpowany no ale biedak zrobil ctrl-Q. 3 tyg blueballs w pr- powoduje ze ludzie chca sie rozerwac. A no i nie wiem skad -a- i reszta tego wagonu wymyslila sobie ze chcemy najechac catch .
...a po stronie good guys doszlo nas troche (gbc, stainwagon)....
az mnie zmierzilo jak zobaczylem good guys i bob w tym samym zdaniu....heheheeve zeszla na psy :uglystupid2: