Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
Luisa:
Ano wczoraj była fajna bitka, niestety rano nie brałem udziału, ale załapałem się na wieczorną.
Wybraliśmy się na miłą wycieczkę do C4C, gdzie czekając na to, że może zbierze się jakiś wrogi gang popsuliśmy JB i parę innych modułów na posie. Niestety żadnych chętnych do walki nie było :(
Później informacja, że Iron będzie bić posa w 2-6... więc lecimy :) Tak jak już Terion napisał na bramie stały bomble, support przeciwnika dość szybko spadał choć i my trochę z remotkami nie wyrabialiśmy. Lag-a troszkę było, może nie tyle laga co desync-a, którego załapliśmy już w C4C (sam musiałem relognąć, bo jakoś nie pasowało mi stanie samemu na bramie przez parę minut o.O). Ogólnie fajna zabawa :D
A tutaj link do kb: http://www.triumvirate-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=3116866
LoveKebab:
--- Cytat: Terion w Kwietnia 20, 2009, 16:03:57 ---Moges sprawdzic ilu IRONow bylo zalogowanych
--- Koniec cytatu ---
wiedzialem dokladnie ile ironow bylo zalogowanych, myslisz ze dlaczego wyskakiwaliscie z posa ? :)
wiem tez dokladnie jaki byly liczby, juz blizej tego posa bycnie moglem blokujac dreada dictorem przed wleceniem w shieldy (odbijal sie ode mnie jak nie mialem pasa i stal w miejscu)
5zxx jest sytem obok wiec blisko - latalem po systemie bubblujac wasze capsy na stacji zeby czas zyskac, wkoncu wszyscy byli w posie to wrocilem i niedlugo pozniej mordownia sie zaczela
p.s - 30 dreadow > 10 carrierow + bsy tbh
pomijam fakt ze FC ironow sa o kant d... rozbic :)
Goomich:
Wszystko ładnie, pięknie, ale dlaczego musieliście rozstrzelać te 3 roki? Tyle megasów było dookoła, apoki, a wy musieliście w roki? :krzeslo:
gosti:
Pisze sie "lata", a nie "roki".
Rogoo:
--- Cytat: LoveKebab w Kwietnia 20, 2009, 16:15:02 ---pomijam fakt ze FC ironow sa o kant d... rozbic :)
--- Koniec cytatu ---
IRON to ma chyba najbardziej wiernych i oddanych sprawie pilotow jakich widzialem w EVE :D
Juz sie nie moge doczekac az wrocimy na polnoc (niestety nie zanosi sie na to zbyt szybko). Walki 100 na 100 sa piekne bo praktycznie nie ma obecnie juz laga. I do tego przeciwnik klasowy, nic tylko sie strzelac. Chociaz jakbysmy wrocili na polnoc to juz raczej nie byloby 100 na 100 tylko 300 na 100 ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej