Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[dyskusja] TRI is back !
LoveKebab:
racz zobaczyc ze oni NIC nie zabili poza dictorem, czyli NIC nie pokaze sie na kb.... majac local 160 i w naszym gangu 83-88 osob nie wydaje mi sie ze bylo 3:1 dla nas :)
zreszta co tu duzo gadac Skwiercpur - jesli patrzysz na kb i to jest w/g ciebie wiarygodnie zrodlo informacji z ilosci osob po obu stronach to gratulacje - KB sluzy do ogladania ILE OSOB WALCZYLO aka ile osob wbilo sie na killmaile, a nie ile osob bylo po obu stronach ...
ogolnie bylo tak ze mysmy ich farmili pod tym posem a oni plyneli do posa nawet nie probujac ratowac dreadow (po pewnie wszyscy by zdechli jako ze tytan byl w systemie i tylko czekal ^^)
Skwiercpur:
no wlasnie, ile osob walczylo a nie "bylo na lokalu". :) Tri zawsze walczy z "przewazajacym lokalem" :)
Ogolnie masz racje , nie wiem jak bylo, tylko z doswiadczenia po prostu wiem ze naginacie zawsze relacje post factum.
Ale w sumie nawet jakby bylo z wasza przewaga, to i tak to jest fail ajrona.
Zeby byla jasnosc, gratulacje za ten ownage. Szczerze, tak jak bufu, lubie was za to ze gracie w eve a nie sracie do wiaderka jak wiele innych osob w 0.0 ale denerwuje mnie tylko ta arogancja na forum czasami i smack na lokalu, i brak jakiejkolwiek czasami autokrytyki.
Terion:
Kebab juz nie sap, ze nie ratowalismy dredow, bo jakbysmy ich nie ratowali to mielibyscie ustrzelone 2 dready i ewnetualnie te co wybumpowaliscie. Tych co probowali ratowac wystrzealaliscie jak kaczki bo bylo nas 1:4 jakos. Jak wskoczykly capsy to mielismy 2 razy wiecej kapci niz konwencjonalnej floty.Ogolnie akcja total fail z naszje strony.
Wieczorme byla 2 odslona. Tym razme flota konwencjonalna wskoczyla i mielismy postawic posa w RF. Jednak jak to sie zdaza ::) Ludzie przedkladaja cepy nad bsy na takie akcje :diabeł: Skutkiem czego mielismy w okolicy 40 bsow i okolo 40 supportu. Support ustawil sie na gate, zasadzili 1 babla. Bsy strzelaly \radosnie do modow na posie, po czym doszlo ze Tri leci w odwiedziny. Liczbowo porownywalnie, jednak mieli ze soba bejzbole :knuppel2:. MIeli troche wiecje bsow + logistyki. Sam pozcatek walki nie byl zly. Jednak okazalo sie ze support Tri lepiej dzialal i wybil naszych tacklerow po czym ich taclerzy zaczeli lapac nasze bsy. Przy mniejszej sile ognia zwinelismy sie z pola bitwy.
Tytan Tri siedzial na localu i nudzil sie, ogolnie wynik na korzysc Tri, jednak wydaje sie, ze byla to mila walka dla obu stron. Zero laga, walka ~ 80 na 80 czyli bez blobow, bez jakiegos gankowania - czytsa radosc z pvp.
Wczorajszy wnik dnia Tri grajac na wyjezdzie 2 : 0 IRON u siebie
LoveKebab:
akurat wiem dokaldnie jakie byly liczby - raz ze scoutowalem system obok gdzie bylo 60 na localu (z czego ~45 skoczylo do 2-6) + do tego 30 ktore bylo w 2-6 - ciezko to nazwac 1:4 dla tri gdy my mamy 80 w gangu, ale zawsze bylem kiepski z matematyki...
btw, NC nazekajace na "bloba" to kabaret :)
Terion:
akurat wiem dokaldnie jakie byly liczby - raz ze scoutowalem system obok gdzie bylo 60 na localu ...
Moges sprawdzic ilu IRONow bylo zalogowanych w eve okazlaoby sie, ze wygraliscie walczac 1:5 (czy jakikolwiek by tam wynik wyszedl).
Juz nie wspomne o fakcie, ze to ze jakby zaczeli wskakiwac do 2-6 po 5-10 osob to na pewno byscie ich nie wsytrzelali jak kaczki. Mieliscie przewage w systemie z avataerm + mamuska + kilkoma carrierami na stanby.
Ale masz racje ty zwiedzajac okoliczne systemy wiesz lepiej ile jest osob w flocie (konwencjonalnej i capitalowej) niz osoba, ktora w tej flocie byla.
Mieliscie szpiega na TS u nas wiec powinniscie wiedziec ze bylismy porozdzielani.
Na bloba narzeka kazdy, sami blobujecie jak tylko macie mozliwosc wiec wtf ? Swoja droga akurat zauwazylem tu, ze walka powinna sie podobac obu stronom, no ale najlepiej poszukac jakichs dziur w calym i nadinterpretowac czyjes wypowiedzi. Tu naprade nie da sie normalnie nic napisac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej