Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (17/151) > >>

vigo70:
Witam ponownie.

Przygladam sie szkielkom do laserow i jest pare okreslen w ich opisie ktorych nie rozumiem, dlatego tez prosze o krotkie wyjasnienie ich, za co odpowiadaja:
capacitor need bonus
entityFlyRangeMultiplier
volatility

i.. jakie szkielka polecacie

:)

Goomich:

--- Cytat: vigo70 w Marca 25, 2009, 12:01:17 ---Przygladam sie szkielkom do laserow i jest pare okreslen w ich opisie ktorych nie rozumiem, dlatego tez prosze o krotkie wyjasnienie ich, za co odpowiadaja:
capacitor need bonus
--- Koniec cytatu ---

Zwiększa lub zwiększa zapotrzebowanie dział na prąd.

--- Cytat: vigo70 w Marca 25, 2009, 12:01:17 ---entityFlyRangeMultiplier
--- Koniec cytatu ---

Zwiększa, lub zmniejsza zasięg działa.

--- Cytat: vigo70 w Marca 25, 2009, 12:01:17 ---volatility
--- Koniec cytatu ---

Kryształy t2 i frakcyjne psują się w miarę używania. To określa jak bardzo.

--- Cytat: vigo70 w Marca 25, 2009, 12:01:17 ---i.. jakie szkielka polecacie

--- Koniec cytatu ---

Amarr Navy Multifreqeuncy, Scorche i Aurory.

Ellaine:
capacitor need bonus zmniejsza (wszystkie T1 i frakcyjne oprócz multispectral) lub zwiększa (niektóre T2) ilość capa zużywanego na strzał lasera.

Volatality wpływa na prawdopodobieństwo "przeżycia" itemka w chwili wybuchu statku oraz damage jaki on dostaje kiedy Twój statek dostaje w hull.
Może (ale nie jestem pewien) volatality wpływa na damage przyjmowany przez item przy przepalaniu i zużyciu szkiełka frakcyjnego lub T2.

Jeśli entityFlyRange nie jest modyfikacją optimala to jest bzdurą.

vigo70:
Dzieki!! za szybka odpowiedz.

jeszcze jedno pytanko, kolo swoje postaci mam sporo informacji i jest cos czego nie kumam, jest tam napisane:
Clone Grade Alpha (900 000 SP)

co to oznacza , na co wplywa i jak to sie je?? :)

zgory przepraszam na za tak banalne pytania, prosze o troche wyrozumialosci, mam nadziieje ze za jakis czas nie bede az takim noobem  :)

Xarthias:
To jest informacja jakiego klona masz zainstalowanego i ile skillpointów może on przechować.
Jeśli masz więcej sp, to warto klona upgrejdnąć (na stacji z medical services), bo przy stracie jaja, w przypadku zbyt małego klona tracisz część sp (około połowy sp ze skilla, w którym masz ich najwięcej).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej