Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Lagu:
Witam, bogatszy o nowe doswiadczenia ;p mam pytanie. Jak wygląda sytuacja jesli chodzi o piratów. Myslałem że poczatkowe lokacje są bezpieczne jesli np. nie robisz misji. Wczoraj sobie troszke kopałem. Nudno, mysle pojde zapalic. Gdy wrocilem zdazylem w ostatniej chwili odwarpowac, sekundy dzielily mnie od utraty statku. Wiec pytam, czy piraci moga pojawic sie wszedzie i czy dobrym rozwiazaniem bedzie wyposazyc moja koparke w atakujace drony a kopanie zostawic Miner-om. Zapomniałem o najwazniejszym, czy drony beda automatycznie atakowac napastnikow hmm
Dux:
W systemach z sec. statusem poniżej 0.9 raty zawsze się mogą pojawić, więc kopiąc tam miej przy sobie combat dronki. Aby dronki atakowały raty z automatu musisz je odpowiednio ustawić (nie pamiętam jak nazywała się ta opcja). Wtedy drony beda atakować wszystko, co Ciebie zagruje.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Czerwca 18, 2013, 08:49:55 ---W systemach z sec. statusem poniżej 0.9 raty zawsze się mogą pojawić, więc kopiąc tam miej przy sobie combat dronki. Aby dronki atakowały raty z automatu musisz je odpowiednio ustawić (nie pamiętam jak nazywała się ta opcja). Wtedy drony beda atakować wszystko, co Ciebie zagruje.
--- Koniec cytatu ---
Opcja agressive w ustawieniach dronek.
sztosz:
Z tym, że w Hi-sec 0.9 to na postaci świeżo po misjach tutorialowych spokojnie jeden Civilian Hobgoblin sobie radził z ratami które mi wlatywały na pasek :)
Lagu:
Chyba nie do końca dobrze was zrozumiałem ale przynajmniej wiem jak wygląda duel;p Straciłem wczoraj swój pierwszy statek. Logistyki sie nie pojawiły;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej