Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Lagu:
Mam kolejne pytanie. Czy moge a jesli tak to w jaki sposob powiekszyc Ore Bay. Myslalem ze zwiekszy sie dzieki Cargo Expander<---Nub jednak nie;p i jeszcze jedno pytanko. Jak rozdzielic Miner-y zeby kazdy wydobywal z innej asteroidy.
GlassCutter:
--- Cytat: Lagu Nihilozaur w Czerwca 17, 2013, 08:25:24 ---Czy moge a jesli tak to w jaki sposob powiekszyc Ore Bay.
--- Koniec cytatu ---
Nie możesz.
--- Cytat: Lagu Nihilozaur w Czerwca 17, 2013, 08:25:24 ---Jak rozdzielic Miner-y zeby kazdy wydobywal z innej asteroidy.
--- Koniec cytatu ---
Normalnie, rozgrupować minery i ustawić każdy na innej skale. Obok capacitora jest taki guzik z ikonką przewróconej ósemki lub prawym na minerach i gdzieś tam powinna być opcja rozgrupowania.
Doom:
Wiertarek nie było chyba można łączyć jak działek...
Lagu:
Oki jeszcze jedno pytanko. Mam juz klucz Starter Pack. Jesli uzyje go gdy mam jeszcze wazne konto trial to nie strace tego czasu???
Sorki ze was tak mecze;p
Theronth:
--- Cytuj ---Starter Pack zawiera klucz aktywacyjny ("CD Key"), który można wykorzystać jedynie do stworzenia nowego konta, lub ulepszenia konta Trial; czas gry z tego kodu nie może zostać wykorzystany do przedłużenia istniejących abonamentów.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli działa tak jak PLEX, to te 30 dni powinno być dodane do tego co zostało z Trialu, nie ważne w którym momencie aktywujesz.
Btw, po to jest ten topic, żeby nas tu męczono ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej