Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (14/151) > >>

Frugos:
Normalne implanty dają bonusy do atrybutów (Inteligencja, Percepcja, itd.) od +1 do +5. Na implanty od +3 i wyżej potrzebujesz skill Cybernetics na odpowiednim poziomie. Zwykłe implanty kupuje się na markecie lub z kontraktów (czesto są całe zestawy). Nie wiem jak stoisz z ISK ale na implanty +2 lub +3 powinno spokojnie wystarczyć, są w miarę tanie.

Są jeszcze implanty pirackie, z tego co wiem do kupienia tylko z kontraktów. Dają +3 do atrybutów i różna bonusy np do taknowania albo do szybkości. Są drogie więc na początek raczej się nie opłaca.

Inna kategoria to Hardwiring. To też implanty ale nie zmieniają atrybutów tylko dają bonusy do różnych rzeczy, np +3% do damage ze Small Turrets. Ceny są różne, zależnie od bonusa i jego 'mocy'.

Goomich:

--- Cytat: Frug w Marca 23, 2009, 15:37:16 ---Na implanty od +3 i wyżej potrzebujesz skill Cybernetics na odpowiednim poziomie.

--- Koniec cytatu ---

Na wszystkie potrzeba cybernetyki na odpowiednim poziomie, tylko, że na +1, +2, +3 jest to poziom 1, na +4 potrzeba na lvl 4, a na +5 -> lvl 5.

Frugos:

--- Cytat: Mona X w Marca 23, 2009, 15:49:00 ---Na wszystkie potrzeba cybernetyki na odpowiednim poziomie, tylko, że na +1, +2, +3 jest to poziom 1, na +4 potrzeba na lvl 4, a na +5 -> lvl 5.

--- Koniec cytatu ---

Fakt, mój błąd.

Można jeszcze dodać, że jak Ci ktoś rozwali poda to tracisz implanty które miałeś w głowie.
NPC nie niszczą poda, więc na misjach jesteś bezpieczniejszy  >:D

Doom:
Zapomnialeś też o najtańszym sposobie ich zdobycia dla mison runera - LP store dp level 3 są tanie jeśli chodzi o punkty a kasowo mocno poniżej rynkowej ceny

Frugos:
No niby tak, ale Vigo gra od 3 dni...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej