Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (120/151) > >>

Doom:
ale falloff to równiez zasięg, nie tak znaczący jak na samopałach dzikusów, ale jednak zasięg, a pytanie było o zasięg nie optimal

SokoleOko:
Nie chce mi się sprawdzać, ale pewnie druty do falloffa zajmują ten slot co te do optimala, zatem....?

Goomich:
Nie, faloffowy wchodzi na 7, a optimalowy na 9 (tam gdzie rof i damage. :P)

Ale jeszcze Frentixa może zjeść.

Shaggyy28:
Mam pytanie trochę noobskie ale co tam  :P

Pytanie o "Profesję" Czyli Czym można sie zajmować w EVE. Oto co wiem do tej pory - Prosiłby  was o sprostowania jeśli coś zle rozumiem i ewentualne dopisanie pkt. do listy.

1. Górnik - drązysz skałki to tu to tam (najlepiej tam czyli low sec)
2. Handlarz - Kup tanio sprzedaj drogo
3. Wytwórca - tworzymy sobie rózne mniej lub baridzje przydatne duperlki  :P
4. Misjonarz - latamy na misyjki polegajce na przywiez cos z pkt A do pkt B, bądz lec do do instancji rozwal cos i wroc z fantami (ewentualnie wariacje)
5. PVP-owiec (zwany czasem piratem)- latamy (głownie low sec i .0) i strzelamy do wszystkiego co sie rusza , zwiewamy przed czyms co moze sie "odgryzc"
6. Eksploracja - ????? (moze ktos wyjasnic na czym to polega)
7. Slavging ( nie wiem czy tak to sie pisze) - Ogolnie chodzi o zbieranie "złomu" (wrakow innych "biednych" graczy )
8. ??????? - sa jakies inne "drogi" rozwoju ???

Rozumiem ze niektore profesje mozna łączyć (np. Misjonarz ma pdobne skille co PVP-owiec). Możecie napisać które z którymi

Moze ktos okreslic ktora z tych "opcji" daje  jakiego rodzaju zyski i skale trudności danej profesji (w skali małe-średnie-duże zyski / trudność ,  oczywiscie zakładając dłuzszy okres czasu)

Dzieki za uwage

Asag:
Polecam ci przejrzeć obrazek z linku, bardzo pomocny przy określaniu co by się chciało robić:

http://i728.photobucket.com/albums/ww284/Mamut/rbs.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej