Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
--- Cytuj ---- fitowaniu Amarrskiego krążownika Maller pod misję 2 poziomu z uwzględnieniem walki na dystans krótki i długi
--- Koniec cytatu ---
Dzial garażownia
--- Cytuj ---- jakim okrętem dostępnym dla trial najefektowniej i gdzie bić tzw. "raty" i salvagowac ich wraki
--- Koniec cytatu ---
dużo zależy. ale t1 frytka która później ma wersje t2 w postaci af'a lub którys cruzer. Deska jest raczej średnia do tego
--- Cytuj ---- jakim okrętem dostępnym dla trial zacząć bawić się w wydobywanie skałek i gdzie to robić (co się najbardziej opłaca ) na tym etapie.
--- Koniec cytatu ---
abstrahujac od tego że to masohizm, to osprey lub scythe
Dagorian:
Jak założyć na dany atrybut w postaci lepszy bonus mam Wilpower na +1 a teraz fuksem dropnał mi na +3 i chciałbym go założyć, ale nie wiem jak tzn. próbowałem ale nie chce "wskoczyć", da się wogóle założyć na istniejący, zdjąć stary albo coś takiego?
Goomich:
Tak. Wchodzisz na twojego caracter sheeta (najwyzsza ikona), tam na skille, otwierasz kolejkę skilli, potem (w character sheecie, nie na kolejce) klikasz augmentations, w kolejce klikasz pause, prawym na implancie, który chcesz zniszczyc, destroy, ok, prawym na nowym implancie, plug in, ok i na koncu apply na kolejce.
Dagorian:
Mam problem z zagłuszaniem mnie przez raty "jamuje" mnie kilku na raz - wystarczy jak wzmocnie siłę sygnału radaru aby tego uniknąć? Dla amrrów będzie to wzmacniasz sygnału "radar" ?
Umieszczam go w med slota i wzmacnia sygnał o 96% z 16 na 31 to pomorze albo jest coś lepszego?
GlassCutter:
Od pomorza imo ciekawsze są góry :P A co do problemu z jamującymi ratami to tak, masz racje eccm powinien jeśli nie całkowicie to przynajmniej częściowo rozwiązać problem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej