Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (105/151) > >>

Doom:

--- Cytat: Dagorian w Maja 21, 2011, 20:24:39 ---Mam takie nietypowe pytanie - w noob garden znajduje się dział  "poradniki" a w nim kilkanaście postów opisujących jakieś poradniki tylko że ja tam nie mogę znaleźć samych poradników, gdzie one są?

--- Koniec cytatu ---
Ciii, ostatnia osoba która żądała odpowiedzi na to pytanie zniknęła w tajemniczych okolicznościach... (i już nawet zapomniałem gdzie go zakopaliśmy)
Tamten dział to trochę relikt, jednej z poprzednich odsłon centrali. Część poradników mimo wszystko działa, część zniknela z poprzednimi mutacjami portalu. Groźbą nakazu zrobienia tam porządku straszymy moderatorów, jak sie opindalają ;)

Dagorian:
W takim razie jeśli ma ktoś linki do aktualnych poradników z tamtego działu to bym poprosił , najlepiej po polsku ,ale po angielsku też mogą być.

Doom:
Generalnie dział jest do remontu. Poza dwoma pierwszymi na liscie chyba kazdy jest juz nieaktualny w czesci lub całości. Daj zagadnienie którego poszukujesz to postaramy się cos Ci dać (jesli mamy takie dane)

Dagorian:
Właściwie to potrzebuje informacji zawartych w jakichś poradnikach o albo samych informacji :
- fitowaniu Amarrskiego krążownika  Maller pod misję 2 poziomu z uwzględnieniem walki na dystans krótki  i długi
- jakim okrętem  dostępnym dla trial najefektowniej i gdzie bić tzw. "raty" i salvagowac ich wraki
- jakim okrętem  dostępnym dla trial zacząć bawić się w wydobywanie skałek i gdzie to robić (co się najbardziej opłaca ) na tym etapie.

Asag:
Co do poradników jeżeli angielski to nie problem jest taki jeden co ładnie wyjaśnia podstawy Eve:

http://www.isktheguide.com/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej