Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (80/151) > >>

Yuras:

--- Cytuj ---Hmm przekładając przykład na powiedzmy motoryzację to się nauczyłeś odróżniać samochód od roweru
--- Koniec cytatu ---

W pierwszym dniu życia w ogóle wiedziałbyś co to rower albo auto, jak działają? :P

Jak mogę dołączyć do tej korporacji? A co do agenta, to nie wiem czemu nie jest w stanie zadać mi jakiejś misji ;] Zrobiłem już kilka.

PS Przypadkowo jednego agenta usunąłem, jak go odyskać? :D

Doom:
Wejdź na kanał centrala noob w jego nagłówku jest informacja o aktualnym sposobie dołączenia do akademi lub poszukaj informacji w dziale rekrutacyjnym tutaj na forum

Agenta możesz sprubować odzyskać pisząc petycję o reset twojego kontaktu z nim - f12 => create new petytion

Yuras:
Ok, a nie da się tego agenta inaczej przywrócić? Nie ma sposobu? Co w sumie mam dalej robić jak tutorial agent gada "I have no jobs avaible for you".
EDIT:

Jakiś gość pomaga mi odzyskać agenta i gadamy:
Ebenezerr > A wy czasem nie wiecie w jaki sposób przywrócić usuniętego agenta?
Precelek > klikasza na show info na jakims npc corpie
Precelek > i masz zakladke agents
Ebenezerr > Ale gdzie to jest....

Gdzie to jest :D

SokoleOko:
Lewe menu, druga ikonka od góry (people and places), klikasz, wpisujesz nazwę korpa którego szukasz w okienko, z menu rozwijanego obok wybierasz "corporation", klikasz, ppm na wyniku, show info, w nowym okienku tab "agents", szukasz na liście.

Doom:
*^(&%^&)(% Precelka trzeba bedzie spacyfikować. Znowu.
Usuniętego (olanego tak dokładniej) age4nta tutorialowego moze ci zresetować GM w odpowiedzi na petycję. Inna opcja to znaleźć jednego z dwóch pozostałych agentów tego samego profilu dla twojej rasy lub udać się do jednego z tych u innych ras.
To co Precelek i Sokole podali to sposób na znalezienie normalnych agentów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej