Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Doom:
Jakby Ci to powiedzieć... Tamten poradnik jest z 2007 od tamtego czasu gra w tym również (lub zwłaszcza) początek "troche" ewoluowały....
Może spróbuj doprecyzować nieco swój problem?
NeX:
Wszystko co się tyczy kompleksów treningowych się zdeaktualizowało, bo ich już nie ma ;D
Link poniżej daje wciąż dość aktualny opis początków gry. Główna różnica, to to że dodano 2 tutoriale w Evencie i jest ich teraz pięć zamiast trzech. Dodano zaawansowaną walkę i eksplorację.
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=6343.msg116181#msg116181
Yuras:
No to może inaczej to powiem. Nie wiem jak się organizować w tej galaktyce. Jeżeli ktoś każe mi iść do siamtego układu to jak go mam znaleźć? A mapa jest trochę pogięta.
Doom:
Opcji masz kilka
- najłatwiejsza to sprawdzenie czy rozkaz udania sie do układu ma aktywny link (żółte literki) wtedy wystarczy ppm i set destenation
- jest również wyszukiwarka (nawet dwie) które po wpisaniu pełnej lub części nazwy układu wypluwają możliwe opcje a wtedy patrz wyżej. wyszukiwarki znajdziesz właśniew mapie eve a drugą w peaple and places
Yuras:
Ok, dzięki. Pomęczę was jeszcze jedną sprawą. Jak wziąć np. wrecka do magazynu pokładowego? Próbowałem robić to jak tutorial kazał, ale zupełnie mi to nie wychodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej