Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - Inne

<< < (68/151) > >>

fortar:
Pamiętaj też, że nawet gdy pilot jest podświetlony na czerwono nie oznacza to "bezkarności" podczas ataku na niego. W większości wypadków atakowany sam wymierzy Ci "kare" :P

harryfan:
Czy można posiadać wiecej niz jeden statek naraz( oczywiscie chodzi mi o to czy mozna latac 2,3,4 statkami na raz )
do czego jest potrzebna opcja clon
i mam problem z misja
 do znalezienia mam Gravimetric treinig site- wystrzeliwuje probe - po chwili znajduje to co mnie interesuje - najezdzam kursorem i i i  brak "warp to"... jest tylko opcja "Ignore"???

silvia:
Tylko jeden statek na raz - mozna za to miec robociki (cos jak miniony / pety), zwane "dronkami".

Clony sa po to, by mozna bylo przetrzymywac z nich implanty.
Np. Jeden set implantow jak latac amarrskim bsem w ktorym ma High-Grade Slave (1bilion+), a w drugin H-G Crystal jak latasz rokhiem.
Dodatkowo pozwalaja ci sie szybko przemieszczac na duze ogleglosci (ale tylko raz na 24h!) poprzez uzycie "clone jump".

Musisz miec czerwona kropke i 100% scanu. Wywal cztery proby.
Obejrzyj ten video tutorial:
http://www.youtube.com/watch?v=op6p3a2bvwk# (albo jaki kolwiek inny o probowaniu w "apocrypha").

Aenyeweddien:
Silvia myliś słowo clon z opcją jumpclon...

Clon to Twoja dokładna kopia posiadająca wszystkie Twoje umiejętności (o ile tyle jest w stanie spamiętać) wykorzystywana jest on w momencie w którym zostajesz zabity w grze. Po prostu budzisz się w nim i grasz dalej. Pamiętaj o robieniu upgradów aby zawsze pojemność klona była większa niż liczba posiadanych skillpointów bo inaczej po śmierci stracisz jakiś skill/skille które umiałeś...

Co do posiadania to posiadać możesz całą masę statków stojących w hangarze ale w tym samym momencie latać możesz tylko jednym

harryfan:
a jak sie ma sprawa z dronami bojowymi i do  kopania??? opyla sie czy nie? drony do kopania- jakie go bonusu dodaja i ile mozna ich miec?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej