Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Sierpnia 17, 2009, 12:52:00 ---Nie są. Loot jest lepszy w low (częściej sie dropią meta 3 i 4 itemy), ale na nisko lewelowych misjach jest to i tak prawie niezauważalne, a wobec ryzyka wtopy z rąk graczy nie uzasadnia podjęcia ryzyka
--- Koniec cytatu ---
Klepiąc raty w low ostatnio nie widziałem jakiegoś wysypu sprzętu best named, ale zgoda co do ogólnej konkluzji.
Mona X - każdemu się zdarzy (np: nabiłem się frytką na smartbombę), ale mnie stać na latanie po low z setem +4 czy LG Halo (do jednego shipa) plus druty, młodziaka - raczej nie bardzo.
Carnuss:
--- Cytat: Kombat w Sierpnia 17, 2009, 13:12:43 ---Pytanko: Skąd najtaniej wziąc skilla 'Nanite Control' gadałem z paroma ludkami ale nikt nie jest pewien na 100% jedni mówią że sprzedają go npce w npc 0.0 inni że dropuje z misji dla agentów pirackich jeszcze inni że z plexów.
Więc jak to jest naprawde?
--- Koniec cytatu ---
O ile mi wiadomo z plexów ladar.
Porzeczka:
Moze i loot lepszy ale pirat zawsze sie usmiecha jak taki pan przylatuje :) na pewno da sie tylko sa problemy z kampami na bramach a tego sie nie uniknie jak przylecisz czyms wiekszym niz frytka ::)
@SokoleOko ale tracic pody jak aggruje cie 1-2 shipy to wstyd co innego jak jest lag albo komp z grafa nie wyrobi (np ja tak wczoraj stracilem poda, ale tez sam troche zlamilem :) )
w low trzeba sie bardzo pilnowac co wydluza robienie takiej misji a potem ew wywoz lootu.
Ja od siebie moge zacheci do rabienia misji w low zwlaszcza w placid albo black rise >:D
zwlaszcza jak lata na frakcyjnym ficie :D
Goomich:
--- Cytat: Kombat w Sierpnia 17, 2009, 13:12:43 ---Pytanko: Skąd najtaniej wziąc skilla 'Nanite Control' gadałem z paroma ludkami ale nikt nie jest pewien na 100% jedni mówią że sprzedają go npce w npc 0.0 inni że dropuje z misji dla agentów pirackich jeszcze inni że z plexów.
Więc jak to jest naprawde?
--- Koniec cytatu ---
Podobno enpece to sprzedają Sanshe lub Angele. Po DT sprawdzę.
Kombat:
--- Cytat: Mona X w Sierpnia 17, 2009, 13:25:43 ---Podobno enpece to sprzedają w Sanshen lub Angele. Po DT sprawdzę.
--- Koniec cytatu ---
Jak by było u angeli to wypas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej