Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - Inne
Aenyeweddien:
To jeszcze ja dodam troszke.
Hi-sec systemy o security status od 0.5 do 1.0 masz tu jak napisal Yogos ochrone concorda w calym systemie. Ale sa sytuacje gdzie gracz moze Ciebie bezkarnie zabic - Twoja korporacja ma wojne z inna korporacja lub kradziez stuffu z puszki (uwazaj na puszki w kosmosie z opisem free stuff czy innym).
Jest jeszcze jedna sytuacja gdy zapiszesz sie do milicji - ale na tym sie nie wyznaje.
Low-sec systemy o security status od 0.1 do 0.4 ochrone stanowia jedynie sentry stojace przy bramach i stacjach (co nie przeszkadza piratom by polowac na wszystko co lata - kwestia odpowiedniego fitu), w kazdym innym miejscu systemu jestes w ogole niechroniony.
0.0 jak sama nazwa wskazuje systemy o security status 0.0 brak jakielkowiek ochrony zewnetrznej.
Jesli chodzi o npc i mineraly to im wyzsze security status systemu tym "slabsze" (w 1.0 chyba w ogole sie npc nie pojawiaja na paskach); im nizsze security status tym bardziej zyskowne
Doom:
--- Cytuj ---Jest jeszcze jedna sytuacja gdy zapiszesz sie do milicji - ale na tym sie nie wyznaje.
--- Koniec cytatu ---
Wedle mojej wiedzy milicjant jest traktowany jak war target dla każdego milicjanta wrogiej frakcji
Gacul:
Może tutaj.
Więc zassałem drugą evkę. Zainstalowałem i po odpaleniu miła niespodzianka >:( Wszystkie ustawienia pokasowane, ustawienia overview to samo (miałem chyba z 20 pare :-\). Jak zrobić aby ustawienia klientów się nie mieszały ? Jeszcze jakieś inne rady ?
Goomich:
Ale po co druga efka i jak ci się pomieszały?
Gacul:
Jak to po co, aby grac na 2 kontach naraz :coolsmiley:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej