Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (14/30) > >>

Goomich:

--- Cytat: NeX w Lutego 12, 2010, 19:02:27 ---  Zaletą BSów jest ich większy zasięg (tylko na grzyba więcej niż 70km na misji),

--- Koniec cytatu ---

WC. :)

SokoleOko:

--- Cytat: Gabriel w Lutego 12, 2010, 18:08:47 ---za lvl3 dostaje kilka baniek ( liczac bounty)
to ile sie dostaje za lvl 4 ? kilkadziesiat od misji? ( zeby na BSa uzbierac w kilka misji)

--- Koniec cytatu ---

Angel Extravaganza to około 40 mln (bounty+salvage+loot), do tego czasem trafia się fajny hardwire (raz trafiłem za 120 mln), bonus pocket to kolejne 20-30 mln (ale uwaga - tam masz na sobie 1000+ DPS!!!). W dodatku misję da się farmić, czyli robić raz dziennie przez tydzień.

Większość L4 przynosi przynajmniej kilkanaście milionów.

Gabriel:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 12, 2010, 23:35:26 ---(ale uwaga - tam masz na sobie 1000+ DPS!!!)

--- Koniec cytatu ---

no wlasnie, mowisz ze dales tam rade w Drake'u, na jakich skillach ?

mam w tym momencie skille do resistow na 3 wszystkie, shield management robi sie na 4 , shield operation mam 5 . duzo jeszcze skillowania zebym przezywal takie ostrzaly ?

Doom:
Primo tank t2 na aktywnych hardenerach. Drak  robiony na; jak to jakiś złośliwiec określił; bloczek betonu zbrojonego musi mieć wysokie resy i jak najwyższy recharg shield, co za tym idzie podbicie skila na capacitor się przyda również

ja ten poket robiłem chyba na takim tanku:
[Drake, AE Bonus]
Power Diagnostic System II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II

Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Explosion Dampening Field II
Ballistic Deflection Field II
Invulnerability Field II

Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile
[empty high slot]

Medium Core Defence Field Purger I

Warrior II x5

przy tym układzie na cap skilach 5/5 cap jest stabilny na 35% bez 5/5 bedzie to około 20 minut (prędzej zwijesz stamtąd pod nawałą dps jak przypuszczam) no i dps nie powala

Gabriel:

--- Cytat: Doom w Lutego 13, 2010, 13:50:42 ---no i dps nie powala

--- Koniec cytatu ---

jak nie bede sie bal ich ostrzalu to moj dps mnie mniej obchodzi, wazne zebym przezyl powolutku sobie npcow porozwalam, poza tym przegialem nieco z intem i nastawiam sie na def bo duzo szybciej mi sie engineering koksa niz dziala/rakiety

jeszcze jedno pytanko - wiem ze to lenistwo ale dla mnie to sporo klikania a dla Ciebie Doom chwila przypomnienia sobie z glowy - ile mniej wiecej ISK za taki set fitow jak podales ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej