Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (47/67) > >>

sc0rp:
no kurde nastepny grrrr..... ;)

ja zadałem pytanie czy ogolnie na polu walki latajac solo lub w gangu
- dramiel/daredevil jest lepszy od HACa
- a cynabal od commanda (sprawdzilem scan res przy zamontowanym SB ze skryptem slepnir ma 440 i tank/dps nadal lepsiejszy ;)

jak tak to dlaczego.

dlaczego zdecydowalem sie zapytac o porownanie roznych klas statkow wyjasnilem na gorze.

amra:
Dark Flonoe, cena Cynabala nie wynika z bycia lepszym od commanda, tylko z trudnosci jego zdobycia i popytu na nie. Jak chcesz porownywac statki to poruwnaj statki w tej samej klasie. Przeznaczenie cyanbala i commandow to zupełnie inne brochy. Z takiego porownania guzik sie dowiesz.  To tak jabys prownywal dreada z carrierem.

Colonel:
Dark Flonoe masz racje z jablkiem i gruszka,
 Cynabal i Vaga to mimo rozpowszechnionego fitu standar vaga i cyna a'la vaga ...cos wiecej...
fajnie da sie tym polatac, mozna fitowac inaczej od tych standardow osiagajac fajne efekty!
kazdy statek prowadzi sie inaczej,
mozna i przykozaczyc w Slejpie i Dramielu...
Lepszosci nie mozna wskazac bo kazdy z wymienianych statkow ( nawet jesli ma podobne zastosowanie ) w czyms bedzie lepszy lub gorszy od drugiego :)

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 26, 2010, 19:12:00 ---ja zadałem pytanie czy ogolnie na polu walki latajac solo lub w gangu
- dramiel/daredevil jest lepszy od HACa
- a cynabal od commanda (sprawdzilem scan res przy zamontowanym SB ze skryptem slepnir ma 440 i tank/dps nadal lepsiejszy

--- Koniec cytatu ---

Porównanie totalnie nieadekwatne. Czy Smart Fortwo jest lepszy od Kia Cee'd (podobne cenowo)?

Colonel:
dramielem ubijesz i vage i cynabala
cynabalem ubijesz i vage i dramiela
vaga ubijesz i dramiela i cynabala ...

pytanie jakie ma umiejetnosci pilot
...jakie ma skile pilot
...jakie fity maja statki ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej