Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (45/67) > >>

Starakopara:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 27, 2010, 14:54:39 ---* SokoleOko nagłym ruchem chowa nóż pod biurko i stara się wyglądać przyjaźnie i niegroźnie ;)
--- Koniec cytatu ---

* Starakopara wybałusza swe caldaryjskie oczęta
To Ty miałeś nóż???, a myślałem że to autocannon  :P

Doom:
To dzikus przecież jest. Na statkach używają działek bo noże jakieś takie nieporęczne chyba, aczkolwiek patrząc na wygląd vagasa nie zaryzykuję stwierdzenia że nie próbowali używać broni białej na statkach :P

A teraz kończymy offtop zanim nas Xart pod ścianą postawi ;)

Yuras:
Nazbierałem moim Tutorial Stateczkiem maks minerałów. Jest możliwość odstawienia teraz tej surki do hangaru? Albo powiększenia cargo?

EDIT:
Ok, surke dałem do hangaru, ale jak z pozostałym pytaniem?

NeX:
  Teoretycznie ten treningowy stateczek zmieści basic cargo extender (moduł do powiększania ładowni), który nie wymaga skili, ale naprawdę szkoda czasu. Zacznij robić szkoleniowe misje i przesiądź się do prawdziwej fregaty. Kilka dostaniesz w prezencie i jeszcze kilka do wysadzenia abyś się nie bał ginąć. W tym czasie otrzymasz sporo slillboków i po ich wbiciu na 1-3 lev i będziesz mógł fitować normalne moduły :D

Yuras:
Witam, zainstalowałem w swoim stateczku nowe laserki. Pod odpaleniu (a raczej jego braku) dostaję informację o braku jakichś kryształów, więc poleciałem do marketu i kupiłem oraz wsadziłem je do cargoholda. Nadal to samo... Zgaduję, że krystałki trzeba umiejsowić w lepszym miejscu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej