Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (35/67) > >>

Bratis:
jestem ammarem , jaki crusier polecacie do robienia misji?
Czy na misje I warto sie przesiadac na coercera czy dalej latac punisherem?

littleozzik:
Ma ktoś namiar na jakiś dokument np. pdf w którym były by opisane statki + właściwości w jakiejś sensownej formie (posegregowane typami i rasami)? Chodzi mi o coś przydatnego do wydruku....

SokoleOko:

--- Cytat: Bratis w Maja 17, 2010, 14:33:33 ---jestem ammarem , jaki crusier polecacie do robienia misji?

--- Koniec cytatu ---

Arbitrator... tylko musisz wymęczyć Drones na V i Drone Interfacing na III, no i sam cruiser zrobić na III - to absolutne minimum.

--- Cytat: Bratis w Maja 17, 2010, 14:33:33 ---Czy na misje I warto sie przesiadac na coercera czy dalej latac punisherem?

--- Koniec cytatu ---

Warto, zawsze szybciej będzie szło.

Doom:

--- Cytat: Bratis w Maja 17, 2010, 14:33:33 ---jestem ammarem , jaki crusier polecacie do robienia misji?
Czy na misje I warto sie przesiadac na coercera czy dalej latac punisherem?

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz zrobić skok w bok i wpakować z 1 do 2kk w skile które przydatne będą potem jeszcze na reconach to posłuchaj Sokoła tyle że minimum  to cruser na 4 drony 5, scout drpone operation 4/5 i interfering 4 (a lepiej to jeszcze t2 drony). Skile które podałem i tak warto zrobić, ale jesli nie wsiądziesz w arbitra to będą ci one niezbedne dopiero dla bs, a przydatne dla bc.
Do misji niskich leveli polecałbym raczej Maler (tank) lub Omena (większy wygrzał)

Przesiadka z punishera na deske jak masz crusera w zasięgu to kwestia dyskusyjna, niewątpliwie siła ognia Ci wzrośnie, natomiast będziesz nieco wolniejszy i bedziesz miał troche słabszy tank w stosunku do punishera

--- Cytat: littleozzik w Maja 17, 2010, 14:40:58 ---Ma ktoś namiar na jakiś dokument np. pdf w którym były by opisane statki + właściwości w jakiejś sensownej formie (posegregowane typami i rasami)? Chodzi mi o coś przydatnego do wydruku....

--- Koniec cytatu ---

Nic takiego nie widziałm przynajmniej nie aktualne, jeśli chcesz drukować to raczej sam musisz sobie zrobić zestawienie. Najlepiej chyba skorzystać z materiału w Item database na stronie. ewentualnie jak chcesz robić analizy porównawcze to evemon ma pewne możliwości w tej kwesti

Chupacabra:

--- Cytat: littleozzik w Maja 17, 2010, 14:40:58 ---Ma ktoś namiar na jakiś dokument np. pdf w którym były by opisane statki + właściwości w jakiejś sensownej formie (posegregowane typami i rasami)? Chodzi mi o coś przydatnego do wydruku....

--- Koniec cytatu ---

jedyna sensowna tabelka na dole tej strony, przy okazji opis statków

http://www.eve-wiki.net/index.php?title=Rifter

przydaje się jak nie wiesz czy należy wiać czy nie, przynajmniej na początku

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej