Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (36/67) > >>

Templar Brave:

--- Cytat: Bratis w Maja 17, 2010, 14:33:33 ---jestem ammarem , jaki crusier polecacie do robienia misji?
Czy na misje I warto sie przesiadac na coercera czy dalej latac punisherem?

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Doomem - Omen świetnie się sprawdza. Pamiętam, że na trialu latałem właśnie Omenem. Maller ma trochę mały dps.
Postaraj się jak najszybciej uzyskać standa i robić misje lvl 2 i 3 Omenem. Możesz też wstąpić do jakiegoś korpa i tam trzaskać z ludźmi lvl 4 (lub przynajmniej pomagać  :D), żeby szybko zyskać standa. Coercera możesz użyć jako śmieciarki (zbierać loot i salvage), chociaż w tym celu zdecydowanie polecam Thrashera.

Doom:
W kwestii kompatybilności z funkcją śmieciarki deski są mniej więcej takie same, w kwesti osiągów bojowych caldaryjska i gejowa są zdecydowanie w tyle w stosunku do amar i matar

littleozzik:

--- Cytat: chupacabra w Maja 17, 2010, 17:58:24 ---jedyna sensowna tabelka na dole tej strony, przy okazji opis statków

http://www.eve-wiki.net/index.php?title=Rifter

przydaje się jak nie wiesz czy należy wiać czy nie, przynajmniej na początku

--- Koniec cytatu ---

O właśnie o takie coś mi chodziło, dzięki. Mam jeszcze jedną rzecz - chciałbym przewieźć kilkanaście jumps dalej trochę gratów i statki 2xRupture, Destroyer, jakiś Rifter itp... Rozumiem że mogę to zrobić jakimś industrialem? Statki też do niego mogę załadować? Są jakieś obostrzenia (pewnie są tylko jakie)?

Dux:
Są obostrzenia - pojemność cargo indyka (czyt. naraz wszystkiego w indora nie weźmiesz, no chyba ze to iteron V, albo tych gratów tylko kilka) :)
Poza tym shipy musisz zdaje się spakować, więc licz się z koniecznością kupna nowych rigów (jeśli shipy je miały)

Bratis:
ja z koleji mam takie pytanko.
Jaki jest sens grania ammarem z laserami na pokladzie.
Dopiero sie przesiadam na cruza ale na misjach czesto tak jest ze:
1.Wysysaja mi capacitor i nie dosc ze dziala przestaja strzelac ,to dopalacz pada i odwarpnac sie nie da.
2.Przy misjach z koncowym bossem czesto jest tak ze boss juz w polowie uszkodzony a ja zero capa.No i powrot do domu zeby naprawic sie i przy okazji naladowac capa.A boss w tym czasie sie zreperowal.
Moze pozniej statki wyposazone w lasey cos patrafia.Bo narazie jest kiepsko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej