Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - statki

<< < (28/67) > >>

WB78:
mam pytanie
Latam pve ishtarem skile:
drone sharpshooting 4
hac lvl - 4
i moje sentry mają zasięg podstawowy np gardy 24km+12
nawet jak dam moduł zwiększający zasięg to jest bez zmian.
Jest to błąd tylko w "show info" czy coś mam nie tak

Okropniak:
bardzo by pomogło jakbyś napisał jaki moduł zwiększający zasięg tam wstawiasz.
Jeśli wrzucasz w górę (augmented coś tam) to zwiększa on zasięg dron "latających" a nie sentry, i nie ich optimal czy failoff ale zasięg z którego możesz wydawać im rozkazy.

Ten o który Ci chodzi wkłada się w med-slot - nazwa "Omnidirectional...." coś tam :)
On zwiększa optimal na dronkach - czyli zasięg na który strzelają.

Dormio:
Tu potrzeba Omnidirectional Tracking Link (zakładam, że taki wkładasz, daje 20% do optimala), ale jeśli dajesz drone link augmentor (+20km) to on zwiększa zasięg operatora (zasięg przekazywania rozkazów), a nie ognia dronek.

W każdym razie show info i tak nie pokazuje wartości właściwych, końcowych tylko nominalne dla dronek.

--- Cytat: Okropniak w Marca 03, 2010, 13:02:04 ---bardzo by pomogło jakbyś napisał jaki moduł zwiększający zasięg tam wstawiasz.
Jeśli wrzucasz w górę (augmented coś tam) to zwiększa on zasięg dron "latających" a nie sentry, i nie ich optimal czy failoff ale zasięg z którego możesz wydawać im rozkazy.

--- Koniec cytatu ---
Sentry też. Po prostu będą mogły atakować cele znajdujące się w zasięgu operacyjnym (co niekoniecznie przekłada się na zadawanie jakichkolwiek obrażeń).

SokoleOko:

--- Cytat: wb78 w Marca 03, 2010, 12:53:38 --- np gardy 24km+12

--- Koniec cytatu ---

Garde'y mają najmniejszy zasięg, inne mają większy (ale kosztem DPS)

WB78:

--- Cytuj ---W każdym razie show info i tak nie pokazuje wartości właściwych, końcowych tylko nominalne dla dronek.
--- Koniec cytatu ---
- dla działek pokazuje właściwie i tym się sugerowałem
dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej