Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - statki
SokoleOko:
Pamiętam... za to z Incurusa potrafi cały fit dropnąć :2funny:
PS. Pamiętaj, że na niezalogowani na BC nie widzą tych killmaili :coolsmiley:
Gabriel:
no dobra, burze w szklance wody czas zaczac
Statkami Caldari bede latal na misje i pobawie sie troche moze w EWAR na pvp, ale potrzeba mi czegos do pvp dps / solo pvp wiec chce sie crossowac, jaka rase wybrac?
wiem ze odpowiedzi bedzie miliard , wiem ze kazdy ma na ten temat swoje zdanie, ale moze czyjes argumenty/porady mnie przekonaja
z gory mowie ze bardziej interesuja mnie male statki ze wzgledow finansowych i skillowych dlatego sie poki co sklaniam sie ku Minmatarom ze wzgledu na szybkosc Vagabonda
Doom:
Hmm
Jak względy finansowe to Tengu odpada..., ale caldari mają jeszcze cerbera, draka i nighthawka a te maja całkiem przyjemny dps
Z drugiej strony vagas nie jest ani mały ani taki znowu tani
Z innych ras...
Na vagasa wpadłeś sam, ale co powiesz o Sacrim amaru? Łatwiejszy do zrobienia z tego względu ze będziesz miał już missile rozwinięte jak mniemam
Gabriel:
maly = mniejszy nic BS ;) ( w moim prywatnym slowniku eve)
z caldari nie rezygnuje wiec cerbera/NH pewnie predzej czy pozniej stestuje ( no, NH troche pozniej, 103D skillowania do CommandShips ;) , chodzi mi o to co oprocz caldari a nie zamiast
Doom:
Uzywaj uniwersalnego dialektu, jak zywasz własnego moze do pomyłek dochodzić :P
tak jak pisałem rakietowe statki to jedna opcja, jak nie rakietowe to w sumie każda rasa ma statek z pierdol******* kwestia tego czy jest on w stanie uzyć tego dps teoretycznego czy nie (np deimos) do listy można dodać jeszcze zelota
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej