Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Południe w ogniu.
Greyer:
A może ktoś opowiedzieć o samej walce? Jaki sys, o co poszło, cokolwiek? ;-) No i najważniejsze kto to wygrał?
kaleba:
walka odbyła sie w vngj
stainwagon wskakila jak juz w systemie było ponad 800 luda
nasza flota liczyła ok 130 osób z info które mam AAA imało flote podchodząca pod 300 osób reszta to enemy
goonsi trzymali pole i zdjecli sporo naszych więc w bitwie wygrali.
Nie wiem jak walki Posowe czy jakaś szpila padła/obroniona bo jeszcze takiej info nie mam
Nashir:
ekhm flota -a- miala dobre ponad 400 osob plus wasze 120-150 dajelekko ponad 500. U nas tak samo. Wiec hehe lag byl niemilosierny. No ale jestem na km carriera z 303 innymi osobami :V
Yogos:
Chodziło o VNGJ system ze stacją w konstelacji gdzie goonsi mają 2 inne stacje.
W systemie ANZ ustawili sobie sov na 4 i tam mają że tak powiem swoją główną baze w okolicy.
Jak w systemie jest sov 4 to nie można się dobrać do posów w tym systemie a tym samym przejąć stacji.
Dlatego wcześniej musi zostać zdobyta inna stacja (warunkiem do sov 4 jest posiadanie 3 stacji w jednej konstelacji).
Atak nastąpił na VNGJ w tej chwili jeśli dobrze licze jest tam 10 posów R.O (wszystkie claimuja) 2 posy AAA i 12 posów Goonswarmu (11 claimuje). Jeśli GS straci jeszcze jedną szpilke zanim ta którą postawili w niedziele zacznie claimować spadnie im sov w VNGJ. Co spowoduje spadek sov z 4 na 3 w AZN co umożliwi atak na ten system co w razie jego zdobycia jest równoważne ze spuszczeniem cegły na jaja goonsów. Może wstaną może nie ale tak czy siak będzie ich boleć.
Wczoraj pregraliśmy bitwe ale aaa i tak zniszczyła pos goonsów (GS miał tam 13).
No i dlatego właśnie się wczoraj 1k ludzi mimo że wiedzieli że będzie potworny lag tam zebrało.
Nashir:
dodam od siebie ze przeorane zostaly wszystkie posy w vngj bedzie duzo strzelania w dwoch nastepnych dniach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej