Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu.

<< < (65/68) > >>

partridge:

--- Cytat: soulscream w Stycznia 10, 2009, 23:01:02 ---OH NOES K/D RATIO OH NOES LOTKA.ORG

--- Koniec cytatu ---
Sugerujesz ze te dane sa nieprawdziwe? Wydaje mi sie ze gdyby dorzucic jeszcze dane BOB'a byloby gorzej :P

Vermian:
Sugeruje raczej ze K/D ratio nie wygrywa wojen w EvE.

Venec:
Sammani nie pierdziel, SW też ściągał wszystkich kogo tylko mogli, łącznie z ich babciami oraz chomikami.

Sammani:

--- Cytat: Venec w Stycznia 11, 2009, 09:08:24 ---Sammani nie pierdziel, SW też ściągał wszystkich kogo tylko mogli, łącznie z ich babciami oraz chomikami.

--- Koniec cytatu ---

rly? uzasadnij choc odrobine bo moja babcia i chomiki siostry jeszcze w eve nie graja i o tym by dalilah probowala przekonac ich do walki tez nic nie wiem.

Tooten:
Z tego co pamiętam, to RO wyleciało z RA, i my polecieliśmy im pomagać, a po tygodniu AAA zwęszyło zabawę i zresetowało goonów (z własnej woli, nikt ich nie zapraszał), a po jakimś miesiącu (tu się mogę mylić ile czasu minęło) BoB przeszedł do GW, bo nie wypadało mu nie przylecieć. Ale też nikt go nie prosił. Całe wołanie "Hej, towarzysze, pomóżcie" to był Nync do SW... Reszta to było tylko zwęszenie krwi przez kolejne sojusze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej