Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu.

<< < (53/68) > >>

Straszny:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 05, 2009, 12:34:25 ---to robcie zbiorke na titka i wtedy takie bufu moze wam skoczyc  :tickedoff:
tak na oko to jakies 120m na glowe, nawet jesli altow jest ok 10% to powiedzmy 150m - zadna kasa a titka mozna zrobic, sa bpc po 10b, jak ktos lata capasami to zrobienie skili to max 1-2 miesiace....

Jak mowia "duzy moze wiecej"

btw czyli na razie sa 3 organizacje, ktore maja stacje - bufu (darowana), Husaria (zbudowana) , coven.(zdobyta)..o tytanach nie bede pisal :knuppel2:

--- Koniec cytatu ---

twoj brak wiedzy poraża

darowana? Sami sobie ja zdobyliśmy (akurt pamiętam dobrze opy bo latałem w tempescie z chłopakami, co dla mnie jest rzadkością jako że nie lubie zasadniczo large-shipów  ;)), fakt ze przeciwnik był w odwrocie po serii bitew, ale to dokładnie tak samo jak Coven na podstawie umowy sojuszniczej z pozostałymi stronami wział swoją stacje.

Tooten:
Oj, już tak słodko było, weźcie załóżcie sobie topic bufu vs. husaria, posmyrajcie się e-peenami, a tu niech się zostanie on-topic  ;)

P.S. Co w Fountain, bo niby prawie pół polskiego community tam siedzi, a ani słowo nie padło o Pandemicach i SoTach od dobrego tygodnia.

Xeovar:

--- Cytat: Mighty Baz w Stycznia 05, 2009, 08:46:33 ---Xeo, to ty zyjesz? dawno cie nie widzialem na eve  :'(
gratki, mam nadzieje ze utrzymacie stacje tak dlugo jak sami bedziecie chcieli  :krzeslo:

--- Koniec cytatu ---

Zyje, zyje, mialem urlop 2 tygodnie na swieta, poza tym jestem i gram :)

Straszny:

--- Cytat: Tooten w Stycznia 05, 2009, 13:33:57 ---P.S. Co w Fountain, bo niby prawie pół polskiego community tam siedzi, a ani słowo nie padło o Pandemicach i SoTach od dobrego tygodnia.

--- Koniec cytatu ---

jeszcze trochę poczekajcie ;)

Kombat:
Wprawdzie to wątek o południu a nie o fountain ale odpowiadając na pytanie to na razie nic się tam nie dzieje szczególnego oprócz tego że gbc tam coraz częściej roamuje bo sot wystawia fajne floty i walki są ciekawe, raz wracamy z lootem raz w jajkach ;)
Ostatnio prawie padł tytan PL który przybył pomóc stacklowanym capitalom SOTów, (2 matki, kilka carrierów).
Nie padł tylko dlatego że totalnie zbugowany był grid który zmniejszał się w trakcie walki, finalnie miał ok. 15 km (LOL).
Tytan był cały czas w bąblu i już na końcóweczce shielda (tankował shieldem) ale niestety w pewnym momencie przeszedł na inny grid na którym nie działały bańki z tego pierwotnego i wywapował po czym wyskoczył.  :tickedoff:
Matki wydostały się w podobny sposób. Gdyby nie bugi to tytan PL + 2 mateczki SOT poszły by w piach. A tak tylko zadowoliliśmy się 3 carrierami :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej