Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Południe w ogniu.
Sammani:
pamietajac co wyprawiali w thanksgiving day mozna sie spodziewac ze pszczolki beda dosc aktywne w grze. Ja pomimo, zem mlody i bezdzietny to od paru dni tlyko skille zmieniam. Mam nadzieje, ze nic mnie nie ominie :P
Bluszcz:
damy rade gorzej z swiadkami jechowymi bo ci to swiat nie maja :P ... wiec pewnie oni w wigilie nawiedza nas.. ^^
Co do wspomnianej akcji przez yogos z zabijanie w nocy posow przez -A-, warto dodac ze konwencjonalna flota goon + rebelia liczaca w przyblizeniu 120 statkow zatrzymala sie 3 j od systemu z posami, lecz nie podjela walki.
Z 6 wycietych posow w srodku nocy tylko na jednym sie pojawil guner .. reszta oddana bez walki.
no i bufu sie zawleko tez w odwiedziny pod czas tej akcji.. :) bo FC kazali do nich nie strzelac... :P
Siewca Titum:
Bluszcz zostałeś do końca? Widziałem, że padło 5 posów. Przypominam, że na początku walki FC zarzucił fotke siostry i powiedział, że za każdą padniętą szpilkę wrzuci jeszcze jedną. Doczekałeś tego momentu ? :D :2funny:
Bluszcz:
Tak .. dal na koniec 3 .. ale on chyba nie byl FC tylko on byl pilotem tytka :P, nie iwem ile padlo stracilem rachube ale wydaje mi sie na 90% ze padlo w srodku nocy 6
Yogos:
Jatka z rana jak śmietana.
W skrócie:
SE klepało dredami szpilke goonsów która wyszła rano z rf.
Goonsi zrobili snajp dropa dredami, i dostało konter dropa na close z dredów -A- i ROL.
-A- Rol i SE miało sporo capsów ale mało suportu goonsi zaczeli suportem klepać nas więc tytki weszły do akcji.
Było dość ostro i goonsi mieli już avatara na końcu tarczy zanim zdążył wyjść ze sfer.
Liczby na kb goonsów.
W dredach goonsi zabili 10 stracili 25.
W BSach goonsi zabili 4 stracili 62.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej