Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Południe w ogniu.

<< < (32/68) > >>

Sammani:

--- Cytat: soulscream w Grudnia 14, 2008, 07:41:40 ---sprawdzilbym dane jeszcze raz :)

--- Koniec cytatu ---

ktora informacja sie nie zgadza? Bo wlasnie widzialem 9 posow se w tym 5 w reinforce

Co do Sova to napewno spadnie :) jutro. Problem jest czy po tym spadku bedzie tykac dla was czy dla nas, a to sie okaze dzisiaj.

Nashir:
3-2 spadlo bo nie bylo strontu. Nnoda w c9n jest tak zepsuta ze ghost shipy sie pojawiaja w dziwnych miejscach. Straszny burdel

http://killboard.goonfleet.com/km/273690

Yogos:
No nie do końca bo stront w niej był tylko chuj wie czemu w reinforce nie weszła  :grr:

Goonsi teoretycznie ja zabili działą rozwalili km maja a ona dalej stoi z  0 armora i strukta hehe

No i dlatego że nie znikła gs nie mógł swojego posa anchorować.

No a ogólnie w systemie node tak po dupie dostał że sie pojawiło mnóstwo bugów. Statki ghosty wiszą wraki nie do zlutowania drony nie do zebrania itd.

Jest otwarta petycja na tego posa zobaczymy co ccp znajdzie w logach.

Sammani:
no z tymi bugami masakra :/ sam padlem przez takowego po podzie nie stracilem impow i klona nie trzeba bylo upgradowac ;P
chlopaki zescramblowali revelke goonsowa i nawet jak sie schowali w posie to na 120km byla tacklowana. Zanim sie gooni polapali, ze tacklujacy siedzi bezpiecznie w posie pare stateczkow z supporut peklo (jakis cruzow).

Nashir:
urm Evil Thug gada inne rzeczy ze nie dalo rady wlozyc w nia strontu, nam sie jakos udalo w nasza. Nie wiem ktory z Was kreci ale haha ghost system. Z tego co wiem to znikl wrak tytana z c9n rowniez   :uglystupid2:

Nasza petycja rowniez wisi bo tam powinna stac nasza szpilka. Znajac zycie bedzie THERE IS NO LAG AND WE DONT SEE ANYTHING WRONG IN OUR LOGS

FUCK YOU CCP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej