Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Południe w ogniu.
gosti:
Ponoc tylko BoB leci na poludnie do pszczolek.
Anyway - a co z Pandemic Legion? Potwierdzi ktos, ze wpadna sie bawic?
Sammani:
-a- raczej dziala z ro, ale ich glowne natarcie jest na vgnj
Vermian:
--- Cytat: Max Dercad w Listopad 22, 2008, 18:47:25 ---Luźne pytanie - z czego znany i za co nielubiany jest nync? Bo przed obecną awanturą nigdy jakoś o nim nie słyszałem :embarassed:
Proszę uzupełnić stopkę zgodnie z regulaminem. Warn.
X.
--- Koniec cytatu ---
Z "polskiej" perspektywy NYNC sie wtracil w wojne miedzy MASS (+ sojusznicy jacys tam) a COVEN i Stain Empire. Efektem bylo rozwalenie matki SE i sporej ilosci capitali Covenu (hotdrop cala masa dreadow, chyba wiekszoscia tego co moglo wystawic wtedy RA). Rzekomym powodem byl smack talk ktory zaserwowali mu SE w czasie ratowania (klepania npc-ow na pasku) obrazania matki i cholera wie czego. Nadmienie ze SE uchodzi za jeden z porzadniejszych sojuszy raczej nie smack talkujacych. Pozniej byl drugi hot drop, tym razem mniej udany wiec mozna powiedziec ze Coven i SE odbilo sobie wczesniejsza niespodziewana porazke.
Z perspektywy BoB znany jest z pewnej akcji przy POS ktora robil na poslizgu downtime. BoB sprawil flocie Nynca spore baty co sie w pozniejszym czasie odbilo mocno na jego psyche i zaczal oskarzac o rzekome wspieranie przez devsow BoB-a w tej walce. Mialo sie to objawiac w tym ze niby capitale BoB-a walily do ruskich po rozpoczeciu DT. Jak dla mnie to po analizie KB wyglada wszystko bardziej na to ze DT to uratowal dupe ruskim, conajwyzej nie dosc wczesnie aby uratowac wieksza liczbe capow. No ale to tylko moja opinia. Generalnie go nie lubie wiec moge byc subiektywny. Podobnie nie lubie ET, bo ma w podobny sposob zryty czajnik wg mnie. Ogolnie dziwna wojna sie zanosi, z jednej strony chcialbym aby "nasi" cos wygrali na niej, ale z drugiej strony chcialbym aby gooni pojechali po ruskich i zeszmacili ich jak sie da. No moze za wyjatkiem SE. Jedno jest pewne, zarowno Nync jak i ET sa dosc dobrymi taktykami, albo przynajmniej takowymi sie otaczaja i sluchaja ich rad. Jeden i drugi mieli na koncie pare popisowych akcji. ET min. zebral laury za zabicie tytka MC (jak i rozwalenie wlasnej floty stacjonujacej w POS, hehe ;) ).
Greyer:
No ja generalnie też liczę na to, że c0venowi uda się wyciągnąć trochę true 0.0 dla siebie.
Jednakże cała wojna zapowiada się dużo ciekawiej bo coraz więcej sojuszy się zlatuje by się bić.
Zobaczymy co przyniosą kolejne tygodnie walki. GS niby uważany przez wszystkich za lamy i pomiot niegodny życia, jednakże nie wierzę by oddali swoje tereny bez walki. Zapowiada się bardzo krwawa i z pewnością dłuższa potyczka.
misao:
tak zebybylo ciekawie F0undation, ktore jest blue z Gónsami, kraqftwerkiem itd... walczy z RA, ktore tez jest blu z gónsami.. wczoraj wdupili calkiem sporo capsow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej