Eve Online > NoobGarten

Królestwo za 'Mentora'

<< < (2/3) > >>

Kalressin:

--- Cytat: ZleDziadzisko w Września 26, 2008, 14:05:24 ---Hah spodziewałem się takiej odpowiedzi ale nie wiem czemu nie uwzględniłem tego w głównej wiadomości, nie interesują mnie informacje co na danym etapie mam robić, gdzie lecieć co wykonywać. Chce się dowiedzieć paru rzeczy odnośnie samej gry i RPG a pisanie i czekanie na 'ogólna' odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje.
A to jest ciekawe bo zawsze myślałem ze pojecie noob oznacza co innego niż 'nowego gracza'...

--- Koniec cytatu ---

Dobrze postawione pytanie na pewno nie pozostanie bez odpowiedzi, bo ilosc ludzi nudzacych sie w pracy idzie tu w dziesiatki i dobra dyskusja zawsze mile widziana.

Natomiast brak pracy wlasnej i zadawanie pytan na ktore odpowiedzi na tym forum leza od 2 lat spowoduje ze nastepne kilkadziesiat osob ktore juz w zyciu i na tym forum udzielalo na nie odpowiedzi dostanie piany na pysku :D

PS
Co do nooba to zacytuje znajomego:  ;)
In EVE you are a noob until declared otherwise.  :2funny:

Wilk:
Tak jak Kalressin napisał: na każde konkretnie postawione pytanie będzie przynajmniej jedna konkretna odpowiedź. Tylko patrząc na to:

pytania (...) o zarysie gry pod kątem dobrej zabawy

trochę boję się o konkretność tych pytań ;) Ale co tam, może znajdzie się ktoś kto poza nudzeniem się w pracy jest w stanie gadać przez komunikator głosowy.

Ellaine:
W Eve noobem jest kazdy kto nie posiada odpowiedniej wiedzy. Z reguly tyczy sie to ludzi ze stazem ponizej pol roku, bo w tym czasie przecietny czlowiek zaczyna chwytac podstawy Eve. W Eve jest to pojecie mniej pogardliwe niz w MMO z mlodszymi graczami i czesciej zdarza sie przyjaznie nazywac noobami swoich mlodszych kolegow z korporacji bez intencji obrazenia ich.
Czesc populacji ktora w innych MMO lapie sie pod rozszezone znaczenie slowa noob tutaj jest nazywanych po prostu idiotami, kerbirami lub trolami, zaleznie od przewiny.

Yogos:
Na mnie Lazar i Johny krzyczą że jesten noobem mimo że gram w EVE ponad 2 lata  :o :2funny:

Kombat:
Bo noob to pojęcie względne -> dla kogoś możesz być noobem dla innego guru  :P  ;D
edit: a właściwie to bym jeszcze inaczej to zdefiniował  :idiot2:

--- Kod: ---       
        class EvEPlayer
        {
            public PlayerList<EvEPlayer> ListaGraczyKtorychUwazamZaNoobow;
            public PlayerList<EvEPlayer> ListaGraczyKtorzyMnieUwazajaZaNooba;

public bool IsNoob
            {
                get
                {
                    return (ListaGraczyKtorzyMnieUwazajaZaNooba.Count > ListaGraczyKtorychUwazamZaNoobow.Count);
                }
            }
        }

--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej