Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polityka #3

<< < (4/10) > >>

Straszny:
Czy można mocniej potrącić sojusz w tej grze? Zniszczyć mu POSy, odebrać home-systemy, zabić Titana, doprowadzić do odejścia korpów...  faktycznie ledwo połechtało IRON...  Laira nawet po tonie posta widać totalną frustracje. Tam sie super u was widze dzieje, nie ma co... 

BTW: a po co atakować MZ/Razor? I tak uciekną. To nie taki styl graczy zeby sie postawić: oni to raczej taktyka:  uciec - przeczekać - wrócić - raczej tak.. Fajniejszych celów jest sporo.

Post Yogosa był bardzo dobrze napisany, tyle ze jak widac "wysokie" morale po rozjechaniu nie bałdzo daje Ci tu pole do obiektywnej oceny... a momentami stajesz sie po prostu chamowaty w tekstach. Tak jakbyś chciał w obrażaniu ludzi Teriona dogonić. Troche jego styl wyłazi.

Yogos:

--- Cytat: Laira w Wrzesień 12, 2008, 08:35:20 ---
...a teraz do rzeczy...Czy rozjechał? Nie sądzę, raczej nazwałbym to potrąceniem...

--- Koniec cytatu ---
Kwestia semantyki. Straciliście 4 korporacje,tytana, cały teren. Z 0.0 wylądowaliście w NPC. Pomimo sojuszników nie utrzymaliście stacji którą byliście zdecydowani bronić.  Ty to nazywasz potrąceniem. Ja rozjechaniem.  Jak już mówiłem kwestia semantyki.

--- Cytat: Laira w Wrzesień 12, 2008, 08:35:20 ---
żyjemy, mamy się dobrze, regenerujemy siły i zaczynamy kąsać w dupsko lizusów BOBa.Następne z dupy wzięte stwierdzenie... morale IRONu ma się dobrze, a rzekłbym nawet, że dowództwo musi ostro namęczyć się aby ludzi trzymać na wodzy, żeby niepotrzebnie nie wtapiali statków... małe roam gangi latają i tłuką za równo hostaili (a kilku ich się narobiło) jak i POSy w rejonie VFK/CCP.To potwierdzić mogę, na obecną chwilę z IRON odeszły 4 corpy w tym jeden poleciał na południe i tam przyłączył się do dotychczasowych wrogów.

--- Koniec cytatu ---

No to widzisz informacja warta tyle jest co źródło. A moje źródło powiedziało że morale nie jest u was szczególnie wysokie po stracie terenu 0.0, stacji, tytana, przegranej kampani i odejściu kilku korpów.

Aczkolwiek ciesze się że żyjecie i regenerujecie siły. Różnorodność robi dobrze dla chaosu który jest pożywką pvperów  :)

--- Cytat: Laira w Wrzesień 12, 2008, 08:35:20 ---To będzie zajebiści i może wreszcie MM/RZR wystawią porządne stany osobowe i pokażą swój pełen potencjał, bo to w końcu na podwórku RAZORA akcja będzie się dziać a oni raczej nie będą chcieli dać się wyruchać.Nie wszyscy, niektórzy już swój kurwidołek czyszczą powolutku i mają z tego niezły ubaw...

--- Koniec cytatu ---

Stany to oni wystawiaja w WH jak w tym czasie BoB pomalutku kończy konstelacje PURE w vale.
Zobaczymy

--- Cytat: Laira w Wrzesień 12, 2008, 08:35:20 ---Fajnie piszesz, ale radzę na przyszłość wiadomości mieć z pierwszej ręki a nie z CAOD.

--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie pisze z CAOD. Jeśli jesteś taki oburzony tym jak opisałem IRON to wiedz że to jest opinia FC jednego z waszych sojuszników z NC.  :2funny:

--- Cytat: Laira w Wrzesień 12, 2008, 08:35:20 ---Mały smack: Yogos - w dupie byłeś i gówno widziałeś...

--- Koniec cytatu ---

A to ci kiedyś przypomne  >:D

Fedajkin:

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 12, 2008, 09:02:47 ---Kwestia semantyki. Straciliście 4 korporacje,tytana, cały teren. Z 0.0 wylądowaliście w NPC. Pomimo sojuszników nie utrzymaliście stacji którą byliście zdecydowani bronić.  Ty to nazywasz potrąceniem. Ja rozjechaniem.  Jak już mówiłem kwestia semantyki.
--- Koniec cytatu ---
Kiedy ostatni raz patrzyłeś na mapę? Teren nadal mamy, stacje jedną jeszcze mamy.... tytan - cóż jest po to żeby go używać, a aktualnie nowy jest w trakcie produkcji. Korporacje odeszły: 2 - z zasady "jeśli nie zrobicie co chcemy to odchodzimy", a 1 - z zasady "biją nas, spier***amy" i 1 - bo chcemy się rozwijać dalej jako osobna korporacja...

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 12, 2008, 09:02:47 ---No to widzisz informacja warta tyle jest co źródło. A moje źródło powiedziało że morale nie jest u was szczególnie wysokie po stracie terenu 0.0, stacji, tytana, przegranej kampani i odejściu kilku korpów.
--- Koniec cytatu ---
To uwierz mi na słowo, że są jeszcze szeregowi siepacze, którzy nadal mają wolę walki, tylko niektórzy FC boją się czasami zaryzykować.

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 12, 2008, 09:02:47 ---Aczkolwiek ciesze się że żyjecie i regenerujecie siły. Różnorodność robi dobrze dla chaosu który jest pożywką pvperów  :)
--- Koniec cytatu ---
Bardzo ładnie powiedziane :)

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 12, 2008, 09:02:47 ---Nigdy nie pisze z CAOD. Jeśli jesteś taki oburzony tym jak opisałem IRON to wiedz że to jest opinia FC jednego z waszych sojuszników z NC.  :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że NC a nie konkretnie IRONa :) i to wszystko tłumaczy... śmiać mi się chce jak widzę na intelu, że wrogi gang 50 szipów trzyma w szachu 150 ludzi w WH- (wszyscy w stacji)... normalnie n/c. :D

--- Cytat: Yogos w Wrzesień 12, 2008, 09:02:47 ---A to ci kiedyś przypomne  >:D
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że to Cię nie obraziło... taki skromny żarcik. :D

Yogos:
Luzik ja sie nie obrażam  :)

misao:
co sie stalo ze goonsi wczoraj przyjeli bitke?
If u caem we giev U t3h caek? (bledy zamierzone)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej