Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polityka #3
Diabl0:
To że nie latają gangi tytanów/capsów nie wynika z braku takowych (już wielokrotnie w flotach GBC było więcej capsów niż BS'ów i supportu) a bardziej ze względów praktycznych, logistycznych i ekonomicznych.
Trico:
wisienka z MAXa
podobno w stolicy konstelacji gdzie jest JZV był produkowany tytan
był gdy atakowaliśmy jzv, nie wiem czy zdąży wyjść czy też nie i nie wiem czy zdąży, zobaczymy czy będzie dramabomb
NC nie zbiera floty w WH- tylko loguje intensity green gdy trzeba, i to wyczerpuje możliwość ataku w 'dowolny dzień o dowolnej porze'
ostatnio biliśmy się pare razy obok, nawet na bramie do WH, ale nikt się nie spodziewał, że tam wlecimy - i chyba dlatego zdążylismy wylecieć
Fedajkin:
Mały smack: Yogos - w dupie byłeś i gówno widziałeś...
...a teraz do rzeczy...
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 11, 2008, 10:42:25 ---MAX rozjechał IRON i dojeżdża PURE.
--- Koniec cytatu ---
Czy rozjechał? Nie sądzę, raczej nazwałbym to potrąceniem... żyjemy, mamy się dobrze, regenerujemy siły i zaczynamy kąsać w dupsko lizusów BOBa.
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 11, 2008, 10:42:25 ---Morale IRONU i Pure jest słabe i nie będą walczyć na 100% czyli tak jak mogły walczyć na początku kampanii.
--- Koniec cytatu ---
Następne z dupy wzięte stwierdzenie... morale IRONu ma się dobrze, a rzekłbym nawet, że dowództwo musi ostro namęczyć się aby ludzi trzymać na wodzy, żeby niepotrzebnie nie wtapiali statków... małe roam gangi latają i tłuką za równo hostaili (a kilku ich się narobiło) jak i POSy w rejonie VFK/CCP.
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 11, 2008, 10:42:25 ---Liczebność gangów NC pomalutku spada. Słyszałem również że gro pvperów niezadowolonych z działań swoich leaderów odeszło.
--- Koniec cytatu ---
To potwierdzić mogę, na obecną chwilę z IRON odeszły 4 corpy w tym jeden poleciał na południe i tam przyłączył się do dotychczasowych wrogów.
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 11, 2008, 10:42:25 ---A co jeśli bob zaatakuje np. Tenal ?
--- Koniec cytatu ---
To będzie zajebiści i może wreszcie MM/RZR wystawią porządne stany osobowe i pokażą swój pełen potencjał, bo to w końcu na podwórku RAZORA akcja będzie się dziać a oni raczej nie będą chcieli dać się wyruchać.
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 11, 2008, 10:42:25 ---Wszyscy na północy czekają kiedy MAX odleci i bedą mogli wrócić do przywracania poprzedniego ciepłego kurwidołka.
--- Koniec cytatu ---
Nie wszyscy, niektórzy już swój kurwidołek czyszczą powolutku i mają z tego niezły ubaw...
Fajnie piszesz, ale radzę na przyszłość wiadomości mieć z pierwszej ręki a nie z CAOD.
Xarthias:
Laira pls, wypowiedzi w tym tonie to do flejma. Nie zgadzasz się z Yogosem, to przedstaw swoją wersję, byle grzecznie i rzeczowo - tak jak to zrobił Yogos. Thx.
Następne posty w tym tonie trafią do flamewar'a .
Fedajkin:
Ok, przecież smack poszedł tylko na początku, a potem byłem grzeczny :embarassed:
Wszystko fajnie opisał ale niestety widać jego szpiedzy nie do końca dają mu pełen intel... :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej