Eve Online > NoobGarten
Kompletnie zielony pomocy !
stecyk:
Elo mam sprawe Mógłby mi ktoś wypisać fity do Fregaty Tristan zeby robić misje lvl 1 u agenta seciurity ?
NeX:
Fitować tanie wersje NAMED podstawowych modułów. Całość wchodzi na n00b skile. Weba przesunąć sobie na F5 i używać równoczeście z bronią. Orbitę ustawić na 6km co przy włączonym AB powinno dać stabilny optimal na 8km, bo taka będzie mniej więcej granica zasięgu rakiet. Jeżeli masz jeszcze słabsze skile to zmniejsz o kilometr.
Low:
Small Armor Repair
Reactor Control Unit
200mm Plate
Med:
1MN Afterburner
Stasis Webifier
CAP Recharger
High:
2x Rocket Launcher
2x 125mm Railgun
Amunicja: Rakiety adekwatne do NPC na misji. Do raili głównie Antimatter
Drona Hobgoblin
Ellaine:
Polecalbym raczej incursusa. Tristan uzywa rakiet a akurat gallente sa najmniej uzywajaca rakiet rasą. Oprocz tristana juz chyba tylko lachesis i nemesis coś rakietują. Latajac incursustem skoncentrujesz skille na działkach i dronkach, co przyda sie w przyszlosci.
NeX:
Incursus w ogóle świetnie się prezentuje nawet pomijając rozdrabnianie skili na rakiety. Po założeniu 3 x 150mm na amunicji lead i tungsten ma dużego kopa i zasię 20km+ nad npecami. Nie potrzebuje nawet reperki, bo jej nie używa na misji. Każdy n00b może się czuć niezwyciężony :buck2:
stecyk:
hehe Czyli mam zmienic statek na ten ktory wy mowicie i fity beda te co wypisales ?
czy jakies inne
?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej