Eve Online > NoobGarten
Kompletnie zielony pomocy !
Ellaine:
Musisz włożyć zapałkę we wiatrak na karcie graficznej.
Skeer:
Polecam czasem czytać newsy na ekranie wyboru chara przy logowaniu :P
stecyk:
ELo Mam kolejny problem mianowicie robie misje Break Their Will i mam w niej zniszczyc repair station no i znalazlem ja ale kiedy zaczynam ją atakować z 3 stron lecą namnie wrogie statki i zanim zjade jej połowe życia to one mnie już nawalają i niewiem dlaczego jak strzelam w nie niemoge ich zniszczyc tylko kiedy pasek życia dojdzie czerwony o końca to znika i leci od nowa a kiedy proboje lać stacje mimo ich ataku to po kilku strzałach musze uciekać żeby niezginąć ... niewiem jak to przejść czy zbierać na nowy statek a jeżeli tak to jak szybko zarobić kase ktoś powiedział mi że najlepiej wyskilować sobie do 3 poziomu wszystkie skille z zakładki learning wiec tak zrobiłem i niewiem co mam dalej robić ;/ Pomoże ktoś ?
pticu:
atakujac stacje wywolujesz fale obroncow, musisz ich najpierw zniszczyc a potem stacje
Qreg:
Z tego co pamietam z robienia misji (a było to dosc dawno) to była jedna misja gdzie trzeba było zniszczyc repair outpost to chyba ta o ktorej mowisz ;) jak dlugo nie zniszczysz stacji to bedzie ona naprawiac kolesi ktorzy do ciebie strzelaja ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej