Eve Online > NoobGarten

agenci R&D - (RP/day)(co wpływa na ilość RP/day)

<< < (2/4) > >>

Xarthias:
Pięciu agentów lvl 4 z q od -13 do +16 (celowałem w wybrane typy datacorów). Zysk zależy mocno od wahań cen na markecie i tego czy wystawiamy ordery (wtedy dobijałem nawet do 200 baniek/miesiąc) czy sprzedajemy na szybko.
Zysk zależy też od typu datacorów - jedne są nieprzyzwoicie tanie, inne nieco droższe. Przy porównywaniu cen należy też brać pod uwagę, że starshipowe cory wymagają 150RP/sztukę.

Kokosy to na tym były na samym początku, kiedy ceny datacorów wahały się od 10-50 milionów isk. Wtedy zysk miesięczny szedł w miliardy.

WolfSimon:
Najcenniejsze to (około 400-500k sztuka):
Electronic
High Energy
Hydromagnetic
Quantum

Goomich:

--- Cytat: Xarthias w Sierpnia 26, 2008, 13:44:53 ---Przy porównywaniu cen należy też brać pod uwagę, że starshipowe cory wymagają 150RP/sztukę.

--- Koniec cytatu ---

Za te badania dostaje się też 3 razy więcej RP.

--- Cytat: Wolf Simon w Sierpnia 26, 2008, 14:22:10 ---Najcenniejsze to (około 400-500k sztuka):

--- Koniec cytatu ---

No to teraz spadną :P

WolfSimon:

--- Cytat: Mona X w Sierpnia 26, 2008, 15:03:13 ---No to teraz spadną :P

--- Koniec cytatu ---

I bardzo dobrze, taniej będzie inventować :)

Snusmumriken Shamploo:

--- Cytat: elsea w Sierpnia 24, 2008, 17:27:23 ----field multiplier: aby łatwo skojarzyć to ilosc agentów dla jakich robimy badania z danej dziedziny. Np. jeśli Graviton Physics robimy dla 3 agentów to będzie to 3.

--- Koniec cytatu ---

bzdura...

nie wiem jak to wymysliles, ale

field multiplier jest wartoscia stala - zaleznie od dziedziny (1, 2, 3)

np. wszystkie starship'owe maja FM x3

dlatego:

--- Cytat: Mona X w Sierpnia 26, 2008, 15:03:13 ---Za te badania dostaje się też 3 razy więcej RP.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej