Eve Online > NoobGarten
agenci R&D - (RP/day)(co wpływa na ilość RP/day)
elses:
Racja - już to poprawiłem. Gdzieś tam za szybko analizowałem ten wzór. Tu jest kalkulator RP/day
http://eve-online.itemdrop.net/eve_db/calculator/Research_Points_per_day/
te stałe wartości wziąłem właśnie z niego. Mam nadzieję , że już wszystko jest ok.
Snusmumriken Shamploo:
--- Cytat: elsea w Sierpnia 24, 2008, 17:27:23 ---skilujemy skile z działu socjal: Negotiations i Connections. Jest to jedyny sposób aby zwiększyć efektywną jakość u agenta.Jeszcze można implantami-jakie? - mógłby ktoś to podać , bo ja sie w tym nie orientuje.
--- Koniec cytatu ---
cala seria implantow - Poteque Pharmaceuticals 'Consul'
--- Cytat: elsea w Sierpnia 24, 2008, 17:27:23 ---Astronautic Engineering ?
--- Koniec cytatu ---
jesli FM=1 to 50
oraz....
na 90% > jeden agent > jedna dziedzina,
albo ktos to potwiedzi, albo sam sprawdze ;]
Goomich:
--- Cytat: Snusmumriken Shamploo w Sierpnia 31, 2008, 18:37:13 ---na 90% > jeden agent > jedna dziedzina,
albo ktos to potwiedzi, albo sam sprawdze ;]
--- Koniec cytatu ---
Ale co?
Snusmumriken Shamploo:
--- Cytat: Mona X w Września 01, 2008, 00:00:47 ---Ale co?
--- Koniec cytatu ---
poprzednio FM oznaczal liczbe agentow, u ktorych zbieramy rp z danej dziedziny...
skoro juz sie wyjasnilo co to jest FM, to moznaby dodac, ze z danej dziedziny mozemy zbierac RP tylko u jednego agenta...
Xarthias:
--- Cytat: Snusmumriken Shamploo w Września 02, 2008, 00:19:59 ---poprzednio FM oznaczal liczbe agentow, u ktorych zbieramy rp z danej dziedziny...
skoro juz sie wyjasnilo co to jest FM, to moznaby dodac, ze z danej dziedziny mozemy zbierac RP tylko u jednego agenta...
--- Koniec cytatu ---
Chyba u jednego agenta możemy zbierać RP z tylko jednej dziedziny (jednocześnie). Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby u kilku różnych agentów zbierać punkty w tej samej (ja tak robię od dawna, chyba że się coś zmieniło ostatnio).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej