Eve Online > NoobGarten

Piratem byc ?

<< < (5/11) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Mona X w Lipca 29, 2008, 10:30:39 ---BRy gwiżdżą sobie na HICe. No chyba, że jakis geniusz założy na niego cargo expandery. Ale wtedy odstrzelenie takiego to jest akt łaski, a nie piractwa.

--- Koniec cytatu ---

Wszystko zależy czy obok hica nie stoją ze 2 BSy z kilkoma remote SB, czas lockowania może się dramatycznie zmniejszyć

Straszny:
no tak ale BR ma speed zawsze znacząco wyższy niż statki na kempie, szczególnie lowsecowej - po prostu odchodzisz i dopiero odwarpowywujesz, problem z głowy ;)

WolfSimon:

--- Cytat: Colonel w Lipca 28, 2008, 19:47:23 ---i tak ludzie dorabiaja sie standingu 5.0 i wiecej...nie wiem ile posiada rekordzista....

--- Koniec cytatu ---

Do 5.0 klepiesz na zwykłych ratach, powyżej dostajesz za oficerów, overseerów itp.

Yogos:

--- Cytat: Wolf Simon w Lipca 29, 2008, 11:48:03 ---Do 5.0 klepiesz na zwykłych ratach, powyżej dostajesz za oficerów, overseerów itp.

--- Koniec cytatu ---

Też coś mi się tak wydaje że widziałem typa co miał 53 albo 5.4 w Arzi kiedyś.

Co ciekawe miał "ANTI PIRATE" w bio..
Lazar może będzie pamiętał jak się nazywa bo na niego zawsze zaciekle polował jak i na reszte Glauxów

DaBlades:

--- Cytat: Scaryman w Lipca 29, 2008, 11:07:27 ---no tak ale BR ma speed zawsze znacząco wyższy niż statki na kempie, szczególnie lowsecowej - po prostu odchodzisz i dopiero odwarpowywujesz, problem z głowy ;)

--- Koniec cytatu ---

Ile BR wyciąga? Chyba jednak mniej od Lazarowskiego nano broadsworda a i ja swoim saciem/zealotem 1,8km/s latam także raczej jeżeli nie warpnie i nie zdoła dobić to nie odleci. Gorzej będzie po nerfie weba bo może zdołać dobić.
Zresztą więcej zależy od pilota niż od fitu...jak zwykle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej