Eve Online > NoobGarten

Najbardziej bojowa rasa ?

<< < (2/7) > >>

professor:
ja bym ci jednak doradzal zebys nie staral sie zrobic takiej postaci... moze sie okazac tak jak u mnie, ze bedziesz mial 16 perecepcji i 15 will power a tylko 6 inteligencji i 5 memory(ja tak mialem i po jakims tygodniu doszlo do mnie co zrobilem :uglystupid2:) atrybuty powinny byc na rowni, tylko charyzme ignoruj. bo inaczej statki bedziesz robic szybko, ale skille do walki potrzebne(engeeniering, mechanic, czesto elektronika...) moga czesto uzywac atrybutow inteligencji i pamieci. wtedy bedziesz sie sporo meczyl nad wyskillowaniem durnego shield upgrades :D

Terion:
Akurat Caldari to narbadziej ciulata rasa patrzac pod katem pvp ;P

Goomich:

--- Cytat: Terion w Lipca 19, 2008, 16:58:05 ---Akurat Caldari to narbadziej ciulata rasa patrzac pod katem pvp ;P

--- Koniec cytatu ---

Fakt, mamy tylko cepa z najdłuzszym zasięgiem namierzania, najlepszy EW, najlepszego HICa, generalnie bardzo dobry antysupport,  jedynego w grze BSa pure PVP, drugiego z wygarem że ja pier...lę i trzeciego, który do strzelania na dystansach uważanych przez innych za snajperskie, korzysta ze średniozasięgowej amunicji.

Ale jak się chce gankować na paskach samotnych ratterów (tak zwane solo PVP), to rzeczywiście Caldari są ciulowaci. :P

Tooten:
Ani jednego dobrego szipa do solo pvp, ani jednego do nano gangu, rakity lecące do celu nieporównywalnie dłużej niż pozostałe typy amunicji, problemy z elektryką, najmniejszy dronebay, robienie kłopotów logistycznych (ale ja przecież shieldem...), dizajn w stylu Volvo sprzed 40 lat... Plus bardzo popularna opinia że Caldari jest do PvE.

Tak, Caldari jednak są ciulowaci  ;)

Goomich:

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---Ani jednego dobrego szipa do solo pvp,
--- Koniec cytatu ---

Patrz wyżej.

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---ani jednego do nano gangu,
--- Koniec cytatu ---

Navy Osprey. :P

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---rakity lecące do celu nieporównywalnie dłużej niż pozostałe typy amunicji,

--- Koniec cytatu ---

Są jeszcze hybrydy.

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---problemy z elektryką,
--- Koniec cytatu ---

To mają tylko ci co spotykają Falcony, albo inne Scorpy. :P

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---najmniejszy dronebay,
--- Koniec cytatu ---

Drony lecą do lece jeszcze dłużej niż rakiety, a do tego można je popsuć.

--- Cytat: Tooten w Lipca 19, 2008, 18:39:19 ---robienie kłopotów logistycznych (ale ja przecież shieldem...),
--- Koniec cytatu ---

Jak wszystkie nanoshipy. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej