Eve Online > NoobGarten

Czy minimatar to dobry wybór?

<< < (11/13) > >>

professor:
no wiem wlasnie... czy ktos ma pojecie dlaczego CCP bawi sie w wydawanie patchow 'udupiajacych' wszystkie rasy pokolei? nudzi im sie czy co? dlaczego minmatar byl  silniejszy od innych ras? tankowal speedem a teraz zamiast webowania na 90% jest tylko 60%. nie bede mogl wyciagac rifterem  2,5km/s tylko 2km/s  >:( to nie byla jakas zawrotna predkosc zeby tak wszystkich minmatarow karac...

Goomich:
Skilluj Caldari. Jeśli to wejdzie, to nowym FOTMem zostaną Drejki i Lachesisy.  :2funny:

Kalressin:
Dobrze mowi. Zaczynalem jako caldari, nie nadawali sie do pvp. Skillowalem gallente, spiepszyli mi arazu. Wyskilowalem matarow, zalozyli mi blokady na kola. Teraz jak najezdzam kursorem na ammar cruiser na V to mi reka drzy :P

Wilk:

--- Cytat: Kalressin w Lipca 25, 2008, 21:18:53 ---Teraz jak najezdzam kursorem na ammar cruiser na V to mi reka drzy :P

--- Koniec cytatu ---

Cicho bądź, bo ja właśnie dziś to wrzuciłem na ruszt :p

Spawer:
Siema,
Doradźcie mi, bo przeglądam forum i mam już mętlik:
1.   Rozpoczynam grę Minmatar’em, czy mogę zupełnie olać skillowanie shilda i missili, a zająć się jedynie armorem i projectile  ??
2.   Zabawę chce rozpocząć w rifterze, przesiadka na rupture, a dalej?
3.   Nie interesuje mnie zabawa w misjonarza (krzewienie wiary pozostawię innym), więc czy w takiej sytuacji jedynym intratnym zajęciem jest klepanie ratow, co by zdobyć troszkę dzięgów na początek??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej