Eve Online > NoobGarten

Czy minimatar to dobry wybór?

<< < (10/13) > >>

professor:
juz sobie wszystko przemyslalem i ustawilem w EVEMonie plan skilli najwazniejszych do Hurricane'a ;) myslalem ze bedzie dluzej ale ostatecznie udalo mi sie zaplanowac czas na 55 dni wiec nie jest zle. uwzglednilem przy tym skille do nawigacji, inzynierii, missle, gunnery i mechanic :D jesli macie jeszcze jakies pomysly to podzielcie sie nimi jak najszybciej

pozdrawiam

Coldim:

--- Cytat: Professor w Lipca 23, 2008, 20:44:42 ---juz sobie wszystko przemyslalem i ustawilem w EVEMonie plan skilli najwazniejszych do Hurricane'a ;) myslalem ze bedzie dluzej ale ostatecznie udalo mi sie zaplanowac czas na 55 dni wiec nie jest zle. uwzglednilem przy tym skille do nawigacji, inzynierii, missle, gunnery i mechanic :D jesli macie jeszcze jakies pomysly to podzielcie sie nimi jak najszybciej

pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

T2 tank, skille do capa na 4 i pozniej gunnery, IMHO missile mozesz na dluzszy czas olac - skillowanie na starcie dwoch roznych systemow broni jest niewskazane.

professor:
wiem, wiem bo nad skillami do missle wciaz sie zastanawiam, ale i tak ustawilem je na koniec wiec nie ma problemu bo napewno podczas 'skillowania' zmieni sie jeszcze koncepcja jak bede tym BC latac ;D

Dormio:

--- Cytat: Professor w Lipca 23, 2008, 20:44:42 --- jesli macie jeszcze jakies pomysly to podzielcie sie nimi jak najszybciej

--- Koniec cytatu ---
Learningi basic na 4 i adv na 3 ?

termos:
Olej matarów, okazuje się że na świecie jest jakiś pęd do nerfienia, tym razem padło na ich szipy, więc póki co skiluj learningi, wszystkie uniwersalne supportowe w stylu elektronika, mechanika itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej