Eve Online > NoobGarten
Czy minimatar to dobry wybór?
adijager:
A o świetnym hurricanie nikt nie wspomni? Największy kłopot to bsy – są naprawdę niezłe (jak już było wspomniane), Alpha strike z Maelstroma nie ma sobie równych, ale mając jedynie minimalne skille to można o nich zapomnieć – bez sprzętu t2 łatwo paść nawet na misji. Matarzy nie są źli – potrzeba im po prostu poświęcić więcej sp (i czasu!).
Trochę mnie dziwi opinia o kiepskich capitalach... jak to jest, że Nagflar jest w 0.0 najpopularniejszym dredem?
Ja przesiadłem się w bc (hurek!) jak tylko zdobyłem skill i nie miałem większych problemów na lvl3.
Kalressin:
Bo Bruce zapomnial napisac ze Naglafar moze wybierac rodzaj dmg ktory zadaje, co jest duzym plusem.
Gacul:
--- Cytat: AdiJager w Lipca 17, 2008, 21:42:58 ---Trochę mnie dziwi opinia o kiepskich capitalach... jak to jest, że Nagflar jest w 0.0 najpopularniejszym dredem?
--- Koniec cytatu ---
Kto ci to powiedzial ? :idiot2: Ja mialem wrazenie ze moros i phoenix sa najpopularniejsze.
Po 2s szukania w google mozna znalesc na to dowód:
http://killboard.red-alliance.su/?op=alliance&view=kills&shiptype=Dreadnaughts&name=Red%20Alliance
http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_related&kll_id=19048
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Lipca 17, 2008, 21:41:49 ---Dready:
Revelation zginie podczas hotdropa ale ma srogi tank i sprawdza sie w lagu dzieki laserom
--- Koniec cytatu ---
Z czystej ciekawosci. Czemu ma zginac odrazu ? Nidy nie dostalem hotdropa na ryj ani nie bralem udzialu :P
--- Cytat: Kalressin w Lipca 17, 2008, 21:56:03 ---Bo Bruce zapomnial napisac ze Naglafar moze wybierac rodzaj dmg ktory zadaje, co jest duzym plusem.
--- Koniec cytatu ---
Phoenix tez :)
Wracajac do glownego pytania. Minamatarzy do pvp sa znakomitym wyborem, maja shipy i do roamow, solo(tak jak wczesniej bylo powiedziane vaga jest super do polowania na raterow i innych szwedakow, recorny tez sie do tego najada i slepnir tez sobei dobrze radzi) i floty. Co do capsow wybralbym inna rase, amarr/gallente.
Totalizator:
--- Cytat: Gacul w Lipca 17, 2008, 22:12:19 ---Z czystej ciekawosci. Czemu ma zginac odrazu ? Nidy nie dostalem hotdropa na ryj ani nie bralem udzialu :P
Phoenix tez :)
--- Koniec cytatu ---
Rev potrzebuje 75% capa żeby wyskoczyć z systemu jak leci hotdrop, jeżeli np. w momencie hotdropa strzelał w wieżę to prawie na pewno nie będzie miał tyle capa, zostanie stacklowany i zginie.
Goomich:
--- Cytat: Gacul w Lipca 17, 2008, 22:12:19 ---Z czystej ciekawosci. Czemu ma zginac odrazu ? Nidy nie dostalem hotdropa na ryj ani nie bralem
--- Koniec cytatu ---
Bo ma słaby tank. Słaby tank oznacza, że w mairę szybko przeciwnikowi zmniejszy się dps.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej